Kako pravilno nanositi parfem da bi mirisala cijeli dan

Donosimo ti odgovore kako da lijepo mirišeš cijeloga dana bez puno muke

Postoje žene koje baš uvijek dobro mirišu, bez obzira na doba dana i sigurno si se pitala kako je to moguće jer tvoj parfem ishlapi nakon nekoliko sati. Mi ćemo ti sada otkriti kako da pravilno naneseš parfem i mirišeš cijeli dan bez obzira gdje se nalazila. 


via Giphy


Kada kupuješ parfem, biraj ona jače i teže. Koliko god da ti citrusni parfemi finije mirišu toliko i kraće traju. Svaki parfem svoj miris prilagođava mirisu tvoje kože tako da će i neki jači miris biti prilagođen tebi. 

via Giphy


Svoj dnevni miris nanosi u slojevima. Prvo se istuširaj pa nanesi losion za tijelo te ulje, ako ga koristiš. Na kraju dodaj dezodorans ispod pazuha, a parfem nanesi na vrat, iza uha i na zapešća. Mirisi će se uklopiti u jedan i trajat će cijeli dan. 


Parfem koji nanosiš nemoj nikada utrljavati. Dosta nas radi grešku da ga razmažemo, ali ako ga ostaviš da se sam upije u kožu miris će  biti intezivniji i duže će trajati. 

via Giphy 

Bočice parfema nemoj držati u kupaonici jer će se molekule njegovog mirisa uništiti vlaga. Najbolje ih je držati u rashlađenim, suhim djelovima kuće, primjerice na gornjoj polici ormara. 

Preko dana svoj omiljeni parfem nosi sa sobom u torbi kako bi se osvježila u slučaju znojenja. Nama su ovi savjeti pomogli, nadamo se da će i tebi. 

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.