Budi najbolja verzija sebe.
Vrijeme je za novu frizuru

'Izrasli bob' nova je hit frizura ovog proljeća

Takozvani izrasli bob odličan je izbor ako želiš novu frizuru, a pronašle smo i nekoliko načina na koje ga možeš nositi

Budi najbolja verzija sebe.

Svi se mi ponekad zaželimo promjene, posebno kada je riječ o frizuri - nova boja ili nova duljina uvijek su dobrodošle promjene, posebno ako već godinama imaš dugu kosu koja ti je već pomalo i dosadila. No ono što je najteže jest odlučiti kakvu frizuru odabrati - a ako ne želiš nešto predugo, a ni nešto prekratko, ovdje na scenu stupa takozvani izrasli bob.

O bob frizurama već smo puno pisali - od francuskog boba koji je prošle godine bio pravi hit pa sve do kovrčavog boba koji zahtjeva minimalno održavanje. Bob frizure jedan su od najvećih trendova među frizurama i baš nikada ne izlaze iz mode, a ako još uvijek nisi dovoljno hrabra za klasični, kratki bob, onda je ovaj bob savršen za tebe.

Pravi primjer za ovu frizuru jest frizura glumice Lucy Hale - izrasli bob koji je savršena sredina između kratke i duge kose, a nije ni predug ni prekratak, već je dovoljno dug da samo ovlaš dodirne ramena.

Budi najbolja verzija sebe.

Svestrane je duljine koja ima sve karakteristike klasičnog boba, dok zadržava dovoljno duljine da kosu možeš oblikovati kako god želiš - u nisku punđu ili u rep. Ova je frizura odličan izbor ako želiš nešto novo i svježe, a može biti i prijelaz do kraćeg boba, ako se na njega odlučiš u budućnosti, a svega ju nekoliko centimetara dijeli da izraste u lob - dugački bob.

Stoga, ako si željna promjene, ova frizura savršen je izbor za tebe, a mi smo izdvojile nekoliko načina na koje ju možeš nositi - od verzije sa šiškama pa sve do obojene verzije.

Bob na ravnoj kosi

Budi najbolja verzija sebe.

Ako imaš ravnu kosu, s ovom frizurom ne možeš pogriješiti. Izgledat će sjajno i uglađeno i neće ti trebati puno vremena da ju stiliziraš.

Razdjeljak sa strane

Razdjeljak sa strane pružit će ti odmak od klasičnog, a može itekako dobro izgledati u svim prilikama.

Platinasti bob

Izrasli bob u platinasto plavoj boji savršen je za one koje su spremne za malo veću promjenu i koje su dovoljno hrabre, a izgleda sjajno.

Kovrčavi bob

Izrasli bob izgleda odlično i na kovrčavoj kosi, a razigrane kovrče ovu će frizuru dovesti na novu razinu.

Bob sa šiškama

Za one koje su željne velike promjene, izrasli bob sa šiškama pravi je izbor. Šiške će tvom izraslom bobu dati "ono nešto" i odlično će se uklopiti.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.