Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Od baby pa sve do kobalt nijansi

U tonovima mora: Plave manikure kojima prizivamo ljeto

Jedva čekamo odlazak na godišnji odmor i uživanje u plavetnilu Jadrana, a do tada ćemo dašak morske vibre unijeti u svakodnevicu putem stylish plavih manikura

anna-kumpan-3J5K-Jb6GRM-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Nakon što smo ovog proljeća na noktima furale žute nijanse, uzorke tratinčica i trešnjica te se poigravale s duginim bojama lakova za nokte, došlo je vrijeme i za stilski zaokret prema ljetu. Kako su temperature svakog dana sve više, a i lipanj nam se sve više bliži, tako nam misli počinju zaokupljati planovi u vezi godišnjeg odmora, ljetovanja i kupanja u prekrasnom moru. Mnogi jedva čekaju trenutak kada će se po prvi puta ove godine "bućnuti" u Jadranu, a dok čekamo taj sretni čas pronašle smo u morskom plavetnilu beauty inspiraciju kojom si možemo uljepšati svaki dan.

Naime, plave manikure i nokti nikada nisu bili popularniji, a ni primamljiviji. Od raskošnih kraljevsko plavih i kobalt nijansi, pa sve do nježnih pastelnih tonova - svijet plavih manikura u cijelom spektru morskih boja nikada nije bio bogatiji i raznovrsniji.

Image
Osunčani nokti

Malo sunca na noktima: Žute manikure nikad nisu izgledale bolje

Kako do odlaska na more odbrojavamo sitno, mislimo da je ovo idealan način da u svaki svoj outfit i styling unesemo dašak morskog plavetnila. Kako bismo te uvjerile da su plave manikure apsolutno prekrasne, izdvojile smo u nastavku inspirativne lookove s Instagrama, a koji dokazuju kako se istovremeno radi o jako elegantnim i profinjenim, ali i edgy manikurama koje će privlačiti pažnju na tvoje ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Tamnoplave manikure

Tamnoplava boja ima mnoge podvarijanti - od kobalt do kraljevski plave, pa sve do mornarski, gotovo crno-plave nijanse. Ovakve manikure djeluju moćno i nose ih samouvjerene žene, a na ljeto će se i jako lijepo slagati s preplanulom puti. Uz dodatak zlatnih čestica ili pak glitter, šljokičastog efekta, ovakve tamnoplave manikure podsjećaju i na morske dubine i na noćno nebo, pa su savršen odabir za sve dame koje vole prirodu. Seksi i upečatljive, tamnoplave manikure istovremeno su zavodljive, ali i elegantne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Pastelni tonovi

Pastelni lakovi za nokte najpopularniji su tijekom proljeća, no ako ti voliš baby plavu boju možeš je nositi na noktima i tijekom ljeta. Divne, nježne nijanse u boji sunčanog neba unose dašak vedrine i svježine u svaki look, a trenutno su na društvenim mrežama osobito popularne varijacije ovakvih manikura izvedenih u french stilu. S dodatkom slatkih detalja, uzoraka ili grafičkih šara, nema šanse da tvoji baby blue nokti prođu nezapaženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Igra nijansi i uzoraka

Za kraj, tu su i manikure koje apsolutno slave raskoš plavih nijansi. Od mramornog efekta na noktima, pa sve do kombiniranja više tonova plave na više noktiju jedne ruke, opcije poigravanja s plavim bojama je mnogo. Ovakve manikure djeluju senzualno i vrlo su efektne, a sigurne smo da ćeš pomisliti na morske valove svaki put kad na njih baciš pogled. Za ovakav look trebala bi se u svakom slučaju uputiti u kozmetički salon, jer decentno prelijevanje nijansi boja nije lako postići kod kuće već će ti trebati pomoć profesionalaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.