Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Inspirativni nail art

Nosi se cvjetna manikura, a evo i cool ideja kako je 'isfurati'

Svako ljeto na naše ruke dovede neke vesele i šarene nijanse lakova za nokte, a ove godine posebno su u trendu manikure s cvjetićima u obliku tratinčica i ivančica

Cvjetna manikura
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Ovaj slatki print na noktima preplavio je društvene mreže, a mi imamo i inspirativne lookove ako ti treba dodatni poticaj da i ti obojiš nokte u ovom stilu

Floralni print je bezvremenski. Uvijek ženstven, zaigran i nježan, obožavamo ga i na odjeći i u interijerima, a ove ljetne sezone posebno je popularan i u svijetu nail arta. Naime, manikure s tratinčicama i ivančicama preplavile su Instagram i TikTok, a nije ih komplicirano ni napraviti, pa su u rekordnom roku postale beauty hit.

I dok su cvjetne manikure i prošlih godina bile u trendu, ove godine one nisu posute ružama ili drugim lijepim biljkama i cvijećem već jednostavnim, djetinjim tratinčicama. Njihova kombinacija bijele i žute boje djeluje čisto, minimalistički, a jako zaigrano, pa su divan dodatak kako neutralnim lakovima za nokte tako i onima u žarkim bojama. Također, moguće su i verzije s cvjetićima u stilu tratinčica, ali sa šarenim ili žarko obojenim laticama, a koje djeluje jednako lijepo.

Image
Chic minimalizam

Mikro francuska manikura postala je trend koji moramo isprobati

Prema slavnim nail artistima, tratinčica se često naziva cvijetom s pet točaka kad se radi o manikuri. Naime, za ovaj je tip manikure potrebno samo nekoliko različitih lakova za nokte i alat za kreiranje točkica, a može ti poslužiti i obična ukosnica ukoliko si u ovom stilu nokte želiš obojiti u sigurnosti svog doma. Možeš koristiti čak i stari make up kist za sjenilo ili vrh čačkalice za koju će ti biti potrebna samo malo mirnija ruka.

Postupak je sljedeći - nakon što odabereš lakove i nabaviš potrebne alate, možeš postati kreativna koliko god ti srce želi. Da bi kreirala trendi dizajn tratinčice, stručnjaci savjetuju to da izradiš pet točkica u pravilnim razmacima i u obliku kruga. Nakon što se osuše, dodaj im središnju točkicu druge boje. Da bi ovu manikuru učinila još ljepšom, točkom u središtu cvijeta možeš prikriti sve nedostatke ili dodati efekt manjih i krupnijih latica. Naravno, to je samo jedna od brojnih tehnika kreiranja tratinčica na noktima, a u nastavku smo izdvojile i neke jako lijepe lookove ovakvih manikura s Instagrama. Možda ti posluže kao inspiracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.