Deset make up fiksatora s kojima će tvoja šminka 'preživjeti' i najtoplije dane

Upravo su fiksatori za šminku ti koji su nam pravi saveznici kada želimo da nam make up potraje cijeli dan, posebno za vrijeme ljetnih vrućina

Fiksatori za šminku su kao "ljepilo" koje našu šminku drži zajedno. Ponekad se mogu činiti kao trik i oni koji ih nikada nisu koristili mogu pomisliti da ne djeluju, ali u stvarnosti, upravo su make up fiksatori ti koji su nam pravi saveznici kada želimo da nam make up potraje cijeli dan, posebno za vrijeme ljetnih vrućina.Sve to zvuči predobro da bi bilo istinito i često se zapitamo kako je moguće da naizgled obična tekućina može posjedovati tu moć da nam šminku održi postojanom tijekom cijelog dana. No, kao i kod svih proizvoda u njezi lica i make upu - tajna je u sastojcima.

Većina sprejeva za fiksiranje šminke sadrži alkohol koji je učinkovit u tome da cijeli make up zadrži na mjestu, a oni se obično nanose nakon nanošenja šminke. Ako pak tražiš super čvrstu bazu i odlično fiksiranje tijekom cijelog dana, mnogi vizažisti savjetuju da sprej za fiksiranje možeš nanijeti i nakon svakog koraka u šminkanju - toliko je jednostavno.


No među toliko fiksatora za šminku koji su dostupni na tržištu, koji od njih su najbolji od najboljih? Mi smo izdvojile naših 10 favorita uz koje će tvoj make up preživjeti i one najtoplije dane.


1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.