Budi najbolja verzija sebe.

Beautyholic i Schwarzkopf Professional makeover

Sponzorirani članak

Budi najbolja verzija sebe.

Nadolazeći blagdani i nova godina, idealno su vrijeme i za promjenu imidža. U skladu s tom idejom, salon Beautyholic i Schwarzkopf Professional žiri, odabrali su jednu sretnu čitateljicu portala žena.hr za makeover.

Stručni žiri svojom prijavom oduševila je Diana Verlak, evo što je ona rekla o iskustvu u salonu:

Moja prijava za makeover se dogodila slučajno. Nikada do sad nisam igrala nagradne igre, pa sam pomislila, zašto baš i ja ne bi odigrala. Zaista nisam mislila da ću osvojiti makeover, a kad ono, dogodilo se pravo iznenađenje za mene! Bila sam jako sretna, ali iskreno, malo sam se bojala kako će mi drugačija frizura stajati, pa tako i crvena boja! No, nakon odličnog tretmana, divnog vremena provedenog u Beautyholic-u, iz salona sam izašla potpuno nova ja, drugačija, s ljepšom frizurom s kojom sam i više nego zadovoljna! I odlučila sam neko vrijeme održavati takvu dužinu kose i boju koja mi se jako sviđa. Još jedva velika pohvala curama iz salona koje su se stvarno potrudile ostvariti moju želju :)

Salon Beautyholic u centru Zagreba oaza je ljepote. U prekrasno uređenom prostoru pronaći ćete sve što vam je potrebno za uljepšavanje – od masaža i tretmana njege lica i tijela, ugradnje trepavica, manikure pa sve do njege, bojanja i stiliziranja kose uz stručne savjete i s najkvalitetnijim profesionalnim proizvodima.

Pod stručnim i kreativnim vodstvom Katarine Karlović iz salona Beautyholic, Diana je dobila novu, kraću frizuru koja je inspirirana najnovijim trendovima iz kolekcije Essential Looks – Modern Glamour. Prilikom makeovera Katarina je kreirala savršen kolaž boja i oblika koji odlično pristaju Diani, njenom licu, ali i ispunjavaju njenu želju za promjenom. Korištene su Igora Royal boje, a nakon bojanja kosa je njegovana posebnim tretmanom iz linije BC Color Freeze. Svaki proizvod linije BC sadrži inovativnu tehnologiju usavršavanja stanica svake vlasi, dok linija BC Color Freeze uz pomoć tehnologije laminacije zaključava pigmente boje u strukturi vlasi.

Na taj način boja je postojana sve do idućeg posjeta salonu, a kosa je sjajna i njegovana. Kod šišanja Katarina je koristila tehniku mekih linija u kombinaciji s tehnikom point cut. Za stiliziranje frizure korišten je proizvod MESS UP iz linije OSiS+ kako bi dobili lagano učvršćenje te razbarušen i mat završni efekt.

Slike makeovera možete pogledati u galeriji.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.