Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Znate li kako kreirati avatar na Facebooku

Ako ste čuli za novu opciju koju je uveo Facebook a to je vlastiti avatar, evo i savjeta kako kreirati avatar na Facebooku

Znate li kako kreirati avatar na Facebooku
Budi najbolja verzija sebe.

Evo kako kreirati avatar na Facebooku da biste stvorili vlastitu sličicu koja će vas najbolje predstavljati u komentarima ili Facebook sobama.Ako ste čuli za novu opciju koju je uveo Facebook a to je vlastiti avatar, evo i savjeta kako kreirati avatar na Facebooku
Evo kako kreirati avatar na Facebooku da biste stvorili vlastitu sličicu koja će vas najbolje predstavljati u komentarima ili Facebook sobama.

Facebook ima novu opciju koja omogućuje korisnicima da izrade vlastiti avatar. Uglavnom bi svi odmah željeli i imati svog avatara pa stoga i donosimo savjete kako kreirati avatar na Facebooku
Avatari se mogu oblikovati, a najzanimljivije je to da avatar može izgledati  baš poput nas samih, a mogu se koristiti kao Facebook naljepnice u komentarima ili na Messengeru.

Avatar je digitalni lik kojim korisnici mogu izraziti svoje emocije i raspoloženja.

Svaki korisnik može oblikovati avatar tako da odaberu oblik lica, nosa, usana, boju očiju, kose i slično. 
Mogu također odjenuti avatar, našminkati ga ili mu staviti naočale. Izgled avatara može se promijeniti u svakom trenutku.
A kako kreirati avatar na Facebooku?
Da biste izradili vlastiti avatar, potrebno je otići na Messenger ili u komentare i kliknuti na emoji ikonu i odabrati naljepnice. 
Tu će biti opcija koja će vam ponuditi da izradite vlastiti avatar.

Sada kad ste naučili kako kreirati avatar na Facebooku, znajte da postoji i opcija da Facebook automatski napravi avatar prema vašoj fotografiji.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.