Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tintom ispisane priče

Ženstvene tetovaže za sve dame koje se osjećaju sjajno u svojoj koži

Želiš li se počastiti tetovažom, izaberi onu koja će naglasiti tvoju ženstvenost i uljepšati tijelo. Tetovažu radiš jednom zauvijek i budi pažljiva kada odlučuješ kome ćeš se prepustiti u ruke

stas-svechnikov-r6XRxJ8zf7M-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Ako si se ovog proljeća odlučila za malo ozbiljnije promjene od frizure (kosa će narasti, tinta pod kožom teško se ispire), i planiraš posjetiti neki od tattoo salona no još uvijek ne znaš što bi tetovirala, predlažemo ti da pogledaš tetovaže koje smo pronašle na Instagramu, tragajući za onim najženstvenijim.

shimmer fallback

Tetoviranje je umjetnost i vrlo je bitno pronaći osobu koja će znati napraviti dobru tetovažu, no jednako je bitno pronaći savršeno mjesto na tijelu za nju. Primjerice, paun kojeg ćeš vidjeti u nastavku, stvoren je za bedro, dok cvijeće na ramenu i pod ključnom kosti izgleda neodoljivo.

Image
Tetoviraj dragulj

Oduševile su nas 3D tetovaže koje izgledaju kao nakit i drago kamenje

Da ne odugovlačimo, jer u ovom slučaju svakako slika govori više od riječi, pogledaj najženstvenije tetovaže koje smo pronašle. Neke od njih bismo rado i same tetovirale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Cvijeće na ramenu

Područje oko ključne kosti i ramena izuzetno su ženstveni dijelovi tijela, a ako ih ukrasiš cvijećem od tinte, tvoja ženstvenost je još veća. Nakon što postaneš vlasnica ovako lijepe tetovaže, koristi svaku priliku da je pokažeš. Primjerice, nosi majice na jedno rame.

Ribe

Predivna i vrlo ženstvena tetovaža koja predstavlja horoskopski znak Ribe. Izgleda kao da je u pokretu, boje su nježne, a repovi očaravajući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ženstveni zmaj

Velika tetovaža zmaja koja se prostire duž leđa, u nježnim ženskim bojama, "omekšana" cvijećem, izgleda prekrasno i prava je šteta vlasnici iste nositi odjeću zatvorenih leđa.

Cijelo tijelo

Ako su profesionalno izvedene, a na manje ne bi trebala pristajati kada činiš nešto što će ostati na tvojoj koži cijeli život, tetovaže koje prekrivaju cijelo tijelo mogu izgledati itekako ženstveno pa čak i ako prikazuju krakove hobotnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Leptir plamtećih krila

Vješto spajanje nespojivog, u ovom slučaju nježnih leptirovih krila i vatre, izgleda vrlo efektno. Još kad takvog plamtećeg leptira pozicioniraš između grudi, dobit ćeš efektnu ženstvenu tetovažu.

Tetovaža na bedru

Velika tetovaža s floralnim motivima, koja se proteže od struka, preko boka, do polovice bedra izgleda jako ženstveno jer naglašava liniju tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Leptiri

Leptiri su '90-ih bili vrlo popularni motiv tetovaža, a upravo doživljavaju svoj veliki povratak. Kako i ne bi kada su tako lijepi i na koji god dio tijela ih staviš, ukrasit će ga.

Paun na bedru

Kao što smo već spomenule, bedro je savršeno mjesto tetovaži za koju želiš da bude ženstvena i seksi. Paun je, pak, savršen motiv zbog svog elegantnog i nježnog perja koje će pratiti liniju tijela i naglasiti obline.

Zmija oko gležnja

Što kažeš na ovu tetovažu? Voliš li zmije ili ih se bojiš? U svakom slučaju, promisli o tome da upravo zmiju tetoviraš oko svog gležnja. U prvom slučaju iz očitih razloga, u drugom kako bi se suočila sa svojim strahovima. Hrabra žena je ženstvena.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.