Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Za ovim seksi glumcem uzdišu žene diljem svijeta. Molile su ga da im pruži priliku, no on već godinama voli samo jednu damu

Od kada se proslavio u filmu "50 nijansi sive" svijet se ne može zasititi zgodnog glumca Jamiea Dornana, a njegove su ga vruće scene upravo u tom filmu učinile i miljenikom žena diljem svijeta. Ipak, ovaj je filmski zavodnik u privatnom životu predan samo svojoj supruzi

Za ovim seksi glumcem uzdišu žene diljem svijeta. Molile su ga da im pruži priliku,  no on već godinama voli samo jednu damu
Budi najbolja verzija sebe.

Svijet je prvo zaludila knjiga, a zatim i film „50 nijansi sive“ u kojem je glavnu ulogu misterioznog zavodnika Christiana Graya odigrao glumac James Dornan, sada slavni holivudski frajer koji je svojim šarmom razoružao milijune gledateljica. Dornan je danas tako najpoznatiji po svojim vrućim scenama seksa koje je odglumio s Dakotom Johnson, no ovaj je glumac iz Sjeverne Irske zapravo karijeru počeo graditi kao model.

Mišićavo tijelo i lijepo lice učinili su od Dornana modeling zvijezdu preko noći, pa je tako početkom 2000-ih snimao kampanje za Hugo Boss, Dior i Calvin Klein, a 2015. ga je Vogue proglasio i jednim od 25 najvećih muških modela u povijesti.  Njegova se manekenka karijera postepeno pretvorila u uspješnu filmsku i glumačku karijeru, a prvu je zapaženu ulogu dobio u filmu „Marie Antoinette“ Sofie Coppole iz 2006.  
Međunarodnu je slavu i prva priznanja kritike zaslužio svojom glumom u serijama „Once Upon a Time“ i „The Fall“, no svi se ti njegovi uspjesi uopće ne mogu mjeriti s onime što se dogodilo 2015. kada je svjetlo dana ugledao prvi nastavak franšize „50 nijansi sive“ u kojima je Dornan glumio glavnog muškog lika Christiana Graya. Nakon dvije godine snimanja i produciranja, ta filmska adaptacija proslavljenog romana ugledala je svjetlo dana i odmah postala planetarni hit, a gledateljice se nisu mogle zasititi ovog glumca.


Uz još dva nastavka ove franšize koja su uslijedila 2017. i zatim 2018. godine, Dornan si je izgradio čvrstu bazu obožavateljica te postao jedan od traženijih holivudskih ljepotana. Koliko je bio popularan dokazuje i činjenica da ga je People magazin 2017. proglasio 3. najseksi muškarcem svijeta.

Ipak, unatoč tome što za njime uzdišu tolike žene, Dornan vodi miran privatan život te je posvećen svojoj obitelji koju je zasnovao s britanskom glumicom i glazbenicom Ameliom Warner. Amelia i James upoznali su se 2010. godine, a dvije godine nakon su se i zaručili. Svadba ovog sretnog para održala se 2013. godine, a danas imaju i tri kćeri. Inače, zanimljivo je da je Amelia prije Jamiea bila u vezi s još jednim slavnim irskim glumcem – Colinom Farrellom. Par se vjenčao na nezakonitoj ceremoniji 2002. godine no već četiri mjeseca kasnije su se razišli.


James je u jednom intervjuu priznao kako se svakog dana sve više i više zaljubljuje u svoju suprugu, kao i da njihov privatan život doista ne bi mogao biti više drugačiji od onog iz „50 nijansi sive“. Naime, ovaj bračni par posvećen je odgoju svoje tri kćeri, mirnom životu na britanskom selu, a kao pravi požrtvovni otac Dornan svake godine za rođendane svojih kćerkica glumi za njihovo društvo omiljene im likove iz crtića.  
S obzirom da su i Amelia i Jamie javno govorilo o tome kako žarko žele imati veliku i mnogobrojnu obitelj, samo je pitanje vremena kada će svijet ponovno razveseliti viješću da očekuju još jednu prinovu.  Čini se kako lik Christiana Graya i stvarni život glumca koji ga je utjelovio nemaju baš puno toga zajedničkog, na žalost mnogih obožavateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.