Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Lijepa na tetu

Vidimo li duplo: Ima li to Nicole Kidman nasljednicu?

Lucia se već pojavila sa slavnom tetom na crvenom tepihu, a sad je rijetka obiteljska fotografija otkrila koliko joj stvarno sliči. Hoće li ova lijepa 23-godišnjakinja krenuti njeziniom stopama?

Nicole Kidman i Lucia Hawley
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Nicole Kidman ima nećakinju koja joj nevjerojatno sliči, otkrila je jedna od rijetkih obiteljskih fotografija koje Antonia, sestra australske glumice, objavljuje na Instagramu.

Image

Nicole Kidman odustala je od botoksa i filera, a ovo su njezini beauty trikovi

Na njoj su su Antonia (59) i 23-godišnja Lucia Hawley, a Antonia je fotku popratila komentarom: "Moja prvorođena. Postoji neka jaka veza između prvorođenog djeteta i majke. Nije favoriziranje niti bilo što slično. Mislim da je to zbog razdoblja u kojem nije bilo drugih bića koja se bore za vašu naklonost i pažnju, a vaš fokus i odanost u potpunosti su usmjereni na njih". Inače, Lucia je prvo od četvero Antonijine djece, a dobila ju je u braku s pokojnim suprugom Angusom Hawleyem.

Mama i kći odjenule su lepršave haljine, Lucia na glavi nosi šešir i ima široki osmijeh baš poput tetkinog. Na prvi pogled ista Nicole.

Djevojka ima jako blizak odnos sa svojom tetkom što i ne čudi jer su Nicole i njezina tri godine mlađa sestra Antonia jako bliske, a i općenito u njihovoj obitelji vladaju dobri odnosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Lucia je od tetke naslijedila ljepotu, a vjerujemo i talent. Iako je u obrazovanju pošla koracima svoje majke (Antonia je reporterka TV kuće NBN) i upisala fakultet novinarstva, 23-godišnjakinja se ipak nada da će poput tetke, postati glumica. Sigurni smo da su joj vrata Hollywooda otvorena.

Nicole svoju nećakinju ponekad zna povesti na crveni tepih, baš kako je bio slučaj na australskoj premijeri filma Destroyer. Kaže, drago joj je da može zadovoljiti njezinu novinarsku znatiželju i otkriti joj kako stvari izgledaju iza kamere.

shimmer fallback

Nicole ima dvoje usvojene djece iz braka s Tomom Cruiseom, no o njima rijetko govori. Djeca su nakon razvoda ostala živjeti s tatom po načelima scijentološke crkve i udaljila se od mame pa Nicole nije bila ni na vjenčanju 26-godišnje kćeri Isabelle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.


U braku s glazbenikom Keithom Urbanom glumica je dobila dvije kćeri kojima su danas deset i 12 godina. Pokušava ih odgojiti daleko od svjetla reflektora, no ne brani im da se bave glumom. Potiče ih da same odaberu svoj put, baš kako to čini i omiljena joj nećakinja Lucia.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.