Tragovi daju srce na dlanu

Ponovno se okupila ekipa koja već dokazano uspješno osvaja radijske postaje fantastičnim hitovima

Dečki iz benda Tragovi nastavljaju nas osvajati nježnim ljubavnim baladama.

Izbacili su svoj novi singl „Srce na dlanu“ za koji smo sigurni da će vam brzo ući u uho.  

Video spot:
Nakon odličnih singlova ''Sve na ljubav miriše'' ,''Ljubav za jednu noć'' i ''Malena'' s kojom su debitirali na 10. CMC Festivalu u Vodicama, ponovno se okupila ekipa koja već dokazano uspješno osvaja radijske postaje fantastičnim hitovima.

Denis Dumančić je autor još jedne pjesme ovog mladog benda i čini nam se da su pronašli čarobnu formulu svoje suradnje, a cijelu priču su zaokružili Fayo kao autor teksta i Branimir Mihaljević koji je napravio aranžman. 

Pjesma se bavi temom u kojoj će se većina sigurno prepoznati – ponekad je teško sačuvati ljubav i pobijediti sve prepreke, a pravu ljubav je još teže zaboraviti.Spot koji prati pjesmu je napravio Vedad Jašarević. Priča prati dvoje mladih ljudi koji se vole, ali ne uspiju sačuvati svoju ljubav, a u glavnim ulogama su Edina Pršić zajedno s frontmenom Tragova Mihaelom Bogčevom. U spotu pratimo kako se ljubav rađa, razvija i polako prestaje. Na početku je prikazan trenutak upoznavanja mladog ljubavnog para, pjevača i djevojke iz publike koji se upoznaju na koncertu i postaju nerazdvojni, pratimo sve lijepe trenutke koje provode zajedno sve dok ne krenu prvi problemi.

Spot je sniman na brojnim lokacijama u Zagrebu i okolici, Medvednici, Maksimiru, ranču konjičkog kluba Bit-ek.

Ali kako vam ne bismo otkrili sve detalje, predlažemo vam da pogledate spot i uživate u još jednom odličnom singlu Tragova.  

Foto: Petar Begović

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.