Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
U stvarnosti su potpuno drugačiji

10 filmskih zlikovaca koji su u stvarnom životu prave dobrice

Ovi glumci i glumice odlično su odradili svoj posao i utjelovili neke od najpoznatijih filmskih negativaca svih vremena

collage.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Brojni slavni glumci toliko su dobro odglumili svoje uloge da je zaista teško razlikovati njihove likove od osobe koja su oni u stvarnosti. Neki antagonisti odnosno zlikovci jako su nam se dobro urezali u pamćenje pa ih volimo 'mrziti'.

Image
Kao jaje jajetu

Slavni dvojnici: Ove zvijezde toliko sliče da je teško povjerovati da nisu u rodu

Ovi glumci odlično su odradili svoj posao i utjelovili neke od najpoznatijih filmskih negativaca svih vremena. Ipak, u stvarnom životu oni su potpuno drugi ljudi. Ljubazni su, dobri i simpatični te se izuzetno razlikuju od svojih mračnih likova koje su glumili.

shimmer fallback

U nastavku smo izdvojile 10 slavnih zvijezda koje su u filmovima glumile zlikovce, a u stvarnosti su prave dobrice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

 Jason Isaacs i Tom Felton kao Lucius i Draco Malfoy

Uz Lorda Voldemorta, članovi obitelji Malfoy bili su glavni negativci u filmskom serijalu o Harryju Potteru. No u stvarnom životu i Jason Isaacs i Tom Felton su sjajni ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Chris Evans kao Lloyd Hansen

Chris Evans sjajno je odglumio sociopatskog ubojicu u akcijskom trileru 'The Gray Man'. Uz Evansa, u glavnoj ulozi u filmu našao se i slavni glumac Ryan Gosling.

Cate Blanchett kao Hela

Cate Blanchett glumila je Thorovu zlu sestru Helu u filmu 'Thor: Ragnarok'. U stvarnom životu se bavi humanitarnim radom te je ambasadorica UNHCR-a, Agencije UN-a za zaštitu izbjeglica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Tom Hiddleston kao Loki

Iako često glumi negativce, šarmantni britanski glumac u stvarnom životu je prava dobrica. Stekao je svjetsku slavu portretirajući Lokija, glavnog zlikovca u Marvelovim filmovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Tom Hardy kao Bane

Baneov lik u svakome tko je pogledao Nolanov film 'The Dark Knight Rises' budi nelagodu i strah i zapravo je teško povjerovati da si iza one zastrašujuće maske krije britanski glumac Tom Hardy.

Imelda Staunton kao Dolores Umbridge

Simpatična engleska glumica utjelovila je iritantnu profesoricu Umbridge u petom dijelu filma o Harryju Potteru, 'Redu feniksa'. Svoj posao je odradila zaista fantastično, no glumica je priznala da se osjećala loše nekoliko dana nakon snimanja određenih scena.

Anthony Hopkins kao Hannibal Lecter

Hannibal Lecter vjerojatno je jedan od najlegendarnijih filmskih negativaca, a za ovu je nevjerojatnu ulogu u filmu 'Kad jaganjci utihnu' Hopkins osvojio i Oscara.

Rachel McAdams kao Regina George

U počecima svoje karijere, sjajna glumica Rachel McAdams pojavila se u ulozi zlobne tinejdžerke Regine George u tinejdžerskoj komediji 'Mean Girls'. U stvarnom životu, kanadska glumica je veliki filantrop i borac za zaštitu okoliša.

Christopher Lee kao Saruman

Sir Christopher Lee bio je engleski filmski i kazališni glumac, a prije nego što je glumio zlobnog čarobnjaka Sarumana u filmovima o Gospodaru prstenova, pojavio se i u filmskom serijalu James Bond. Bio je glavni zlikovac u filmu 'Čovjek sa zlatnim pištoljem'.

Meryl Streep kao Miranda Priestly

Sjajna američka glumica i oskarovka tijekom svoje bogate karijere ostvarila je čitav niz zapaženih uloga, a u filmu 'Vrag nosi Pradu' sjajno je odglumila Mirandu Priestley, mrzovoljnu i bezosjećajnu glavnu urednicu prestižnog modnog časopisa. U stvarnosti je jako duhovita i prizemljena osoba.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.