Budi najbolja verzija sebe.
Sretni roditelji

Stiže prinova: Meghan Markle i princ Harry čekaju drugo dijete

Nikad zaljubljeniji, Meghan Markle i princ Harry oduševili su fanove objavom da očekuju drugo dijete

Budi najbolja verzija sebe.

Taman kada su se maknuli iz fokusa medija i počeli uživati u primjesama normalnog života, Meghan Markle i princ Harry vratili su se pod povećalo javnosti. Naime, maleni Archie više neće biti sin jedinac jer je Meghan ponovno trudna.

Par je sretnu vijest objavio ovog vikenda. "Možemo potvrditi da će Archie biti stariji brat. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su presretni što očekuju drugo dijete", objavio je glasnogovornik para za časopis PEOPLE. Sam par je informaciju potvrdio prekrasnom crno bijelom fotografijom na kojoj izgledaju sretnije no ikad. Na fotografiji bosonogi Harry s puno ljubavi gleda u svoju suprugu Meghan kojoj se značajno nazire trudnički trbuščić.

Budi najbolja verzija sebe.

Ova sretna vijest došla je kao šećer na kraju vrlo burnog perioda kojeg je par proživio unazad nekoliko godina. Meghan i Harry svoju vezu su započeli 2016. godine, a od medija su ju vješto skrivali sve do 2017. godine kada ih je raskrinkao njegov otac princ Charles. Jednom kada je javnost saznala za vezu, svi su postali opsjednuti njihovim životima.

Godinu dana kasnije, točnije 19. svibnja 2018., par se vjenčao u kapelici sv. Jurja u dvorcu Windsor i tako službeno dobio titulu vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Iako bajkovito, samo vjenčanje nije prošlo bez incidenata jer se u sve upleo problematični Meghanin otac koji na kraju nije bio pozvan na samu svadbu.

Nakon svadbe Meghan je nazočila svim svečanostima uz svog supruga, no već se na samom početku moglo vidjeti da ona neće biti još jedna poslušna supruga koja će slijepo pratiti sve što joj se kaže. Pritisak medija nad mladim parom bio je sve veći, a pogotovo kada je par iste godine kada su se vjenčali objavio da očekuju prvo dijete.

Budi najbolja verzija sebe.

Niti Harry, ali ni Meghan nisu mogli izdržati pritisak javnosti koji je došao uz njihovu titulu i htjeli su se maknuti od svega i živjeti svoj život što je normalnije moguće. Tako su početkom 2020. objavili da odstupaju od službene dužnosti koju imaju prema Dvoru te da se sele u Ameriku. Bila je to informacija koje je šokirala ne samo kraljicu, nego i javnost. U kasnijem je razgovoru Meghan priznala kako su oboje supružnika znali već početkom njezine trudnoće da je vrijeme da učine tko nešto.

Iako se činilo da je par napokon pronašao sreću, dogodila se sljedeća teška stvar. Meghan je, naime, priznala kako je te iste godine imala spontani pobačaj. Ovaj ju je događaj posebno pogodio, baš kao i njezinog supruga, te su se mjesecima borili kako bi se oporavili. Iako je rijetko da takve informacije dolaze sa samog Dvora, Meghan je još jednom prekršila tradiciju i o traumi progovorila sama u pismu koje je poslala javnosti.

Ovaj težak događaj ostavio je posljedice na mlade roditelje, ali se čini kako nisu odustali od svoje bajke pa tako danas Meghan s oduševljenjem objavljuje svoju trudnoću. Hoće li mali Archie dobiti brata ili sestru tek ćemo vidjeti, ali jedna stvar je sigurna - beba će se roditi u obitelj prepunu ljubavi kojima je sreća i mir daleko važnija od titule i društvenog statusa.

Meghan želimo puno sreće u trudnoći te se nadamo kako će na svijet donijeti još jednu zdravu i preslatku bebu, baš kao što je i dvogodišnji Archie.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.