Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Bilo je suđeno

Spoj na slijepo: Celebrity parovi koji su se zaljubili zbog prijatelja

Ove slatke ljubavne priče iz svijeta slavnih samo dokazuju da pravu ljubav zaista možemo pronaći bilo gdje…pa čak i na spoju na slijepo

slavni parovi spoj na slijepo.jpg
Foto: Profimedia
Budi najbolja verzija sebe.

Kažu da je najbolji način da nekoga upoznaš preko prijatelja. A ako su prijatelji tvojih prijatelja k tome slavni i zgodni, onda se sve javljamo za spoj na slijepo!

Image

Holivudske iznimke: 15 parova koji su dokaz da prava ljubav postoji i u svijetu slavnih

Slavni parovi koje smo izdvojile upoznali su se upravo na taj način: upoznao ih je zajednički poznanik ili su im namjestili spoj na slijepo.

Neki su na prvi pogled znali da je to ljubav, drugima je trebalo malo više vremena sretan kraj, ali u svakom slučaju, ove slatke ljubavne priče samo dokazuju da pravu ljubav zaista možemo pronaći bilo gdje…pa čak i na spoju na slijepo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas

Zapravo ni mi ne možemo vjerovati, ali ovaj slavni par upoznao je Danny DeVito 1998. godine.

Douglas se prisjetio večeri kad je upoznao svoju suprugu: "Saznao sam da dijelimo isti rođendan prve večeri kad sam je upoznao i nakon što mi je to rekla i da voli golf, rekao sam joj, 'Ja ću biti otac tvoje djece', a ona mi je zatim rekla: 'Laku noć'".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Očito je uspjelo jer je par zajedno više od 20 godina i imaju dvoje djece.

Justin Timberlake i Jessica Biel

Pjevač i glumica koji su nedavno dobili drugo dijete imali su zajedničku prijateljicu koja ih je upoznala 2007. godine. Međutim, tad su oboje prekinuli druge veze (Biel s Chrisom Evansom, a Timberlake s Cameron Diaz) te nisu tražili ništa ozbiljno.

"Nije bilo ništa bajkovito u načinu na koji smo se upoznali", podijelio je Timberlake. "Upoznali smo se i razgovarali. Poslije sam pitao svoju prijateljicu mogu li je nazvati i pozvati je na spoj. Moja prijateljica odmah je nazvala Jessicu, a Jessica je rekla da, i tako sam je nazvao. Učinio sam to na staromodan način - telefonom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Princ Harry i Meghan Markle

Harryju i Meghan spoj je namjestila zajednička prijateljica (najvjerojatnije Violet von Westenholz, Harryjeva prijateljica iz djetinjstva koja u PR-u radi za Ralph Lauren).

"To je bio spoj na slijepo", rekla je jednom prilikom Meghan o njihovom prvom susretu. "Nisam znala puno o njemu, pa sam jedino pitala prijateljicu koja nas je spojila je li drag." A izgleda da je bio, jer ovaj par sretniji je nego ikad, a nedavno su potvrdili da čekaju i drugo dijete.

Emily Blunt i John Krasinski

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Slavni glumački par upoznala je glumica i Emilyina kolegica iz 'Vrag nosi Pradu', Anne Hathaway. Za Johna je to bila ljubav na prvi pogled.

"Bio je to jedan od onih trenutaka u kojima nisam zapravo tražio vezu i razmišljao sam da ću uzeti vrijeme za sebe u LA-u. Tada sam je upoznao i bio sam tako nervozan. Odmah sam pomislio: 'O, bože, zaljubit ću se u nju.' Kad sam joj stisnuo ruku, rekao sam: 'Sviđaš mi se.'"

Bila je to sudbina jer ubrzo su započeli svoju vezu koju su okrunili brakom 2010. godine i danas su roditelji dviju djevojčica.

Chris Hemsworth i Elsa Pataky

Ovo dvoje prekrasnih Australaca upoznali su se preko svoje trenerice dijalekta, koja je znala da će se svidjeti jedno drugome. I bila je u pravu - par se vjenčao 2010. godine te imaju troje djece.

"Bio je to spoj na slijepo", otkrila je manekenka. "Nikad se prije nismo vidjeli. Spojila nas je naša trenerica dijalekta, osoba koja nam je oboma pomogla s naglaskom u SAD-u. Dakle, ona je toliko pričala njemu o meni, a meni o njemu te inzistirala da se upoznamo da sam na kraju popustila."

Salma Hayek i François-Henri Pinault

Meksička glumica i francuski poduzetnik upoznali su se 2006. godine, a njihov spoj slijepo nije mogao početi gore.

"Nisam znala da je to spoj", rekla je glumica. "Mislila sam da idem na neki događaj, a onda je na njemu bila samo jedna osoba. Prijatelji su mi namjestili i nisu mi uopće rekli o čemu se zapravo radi, jer su znali da neću ići na spoj! Bila sam jako ljuta. A on je znao za spoj, ali nije znao da je znam. Dakle, spoj je započeo jako loše, ali, kao što vidite, završio je sretno."

Joe Manganiello i Sofia Vergara

Glumičin kolega iz serije 'Moderna obitelj', Jesse Tyler Ferguson upoznao ju je s glumcem Joem na zabavi, a kasnije mu je dao njezin telefonski broj da pomogne pokrenuti stvari. Ovaj prekrasan par u braku je od 2015. godine.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Iako se ovo dvoje nisu upoznali zbog prijatelja - prvotno su se upoznali na snimanju (ne baš uspješnog) filma Green Lantern - ali zaljubili su se zbog prijatelja. Ovom paru bilo je toliko suđeno da su shvatili da su jedno za drugo na dvostrukom spoju…s drugim ljudima.

"To je bio najneugodniji spoj za pojedine osobe na njemu jer smo nas dvoje kliknuli poput vatrometa", podijelio je Reynolds za Entertainment Weekly. U braku su od 2012. godine i imaju troje djece.

Cindy Crawford and Rande Gerber

Manekenka mora zahvaliti svom agentu Michaelu Gruberu za što ju je upoznao s današnjim suprugom Randeom Gerberom. Kad se njezin agent ženio, predložio je da Cindy i Rande budu jedno drugome plus jedan na njegov veliki dan.

"Odlučili smo se sastati večer prije i upoznati se", rekao je Gerber za People. "Iznenadio sam se koliko je bila kul i prizemna." Vjenčali su se 1998. godine i imaju dvoje djece.

Gisele Bündchen i Tom Brady

Manekenka i igrač američkog nogometa upoznali su se preko zajedničkog prijatelja koji se odlučio igrati Kupida. "Prijatelj mi rekao da poznaje žensku verziju mene", rekao je igrač NFL-a za Details još 2009. godine kad su se oženili.

Iskre koje su letjele bile su obostrane. "Znala sam odmah da je Tom onaj pravi. Vidjela sam mu u očima da je čovjek s integritetom koji vjeruje u iste stvari kao i ja", rekla je manekenka za Vogue.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.