Spektakularan glazbeni doživljaj na Srđu

Ana Rucner daruje koncert Dubrovčanima i njihovim gostima

Nakon dva sjajna obljetnička koncerta u HNK Zagreb i Osijek, kojima je obilježila 15 godina svog umjetničkog djelovanja, Ana stiže i u Dubrovnik. Već šestu godinu ugostit će u amfiteatru Excelsa Nekretnina na Srđu Dubrovčane i njihove goste na svom koncertu, 21. 6. u 5 sati ujutro.

Zvuci violončela, uz prekrasne vokale Aninih gošći savršeno će se uklopiti u izlazak prvog ljetnog sunca i pružiti gledateljima novu dimenziju početka ljeta.

Svratite na Srđ, uživajte u buđenju novog dana i proslavite u Aninom društvu Svjetski dan glazbe.
Ulaz na koncert je besplatan.
Predstavljamo vam novi spot Ane Rucner - I will follow him

Prekrasna pjesma iz poznatog filma Redovnice nastupaju : „I will follow him“ oživjela je u izvedbi Ane Rucner i zbora časnih sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog iz Zagreba. Jedinstvena prirodna kulisa drevnog maslinika, gdje poput gorostasa obitava 80 000 stoljetnih maslina, vjerno je prenijela emocije pjesme. Zvuk Aninog violončela savršeno se stopio s prelijepim glasovima časnih, uz prigušeni zvuk morskih valova. Osim u spomenutom masliniku, neke od scena iz spota snimljene su iznad plaže Ručica u mjestu Metajna.

Već godinama ljetujem na otoku Pagu i vrlo često svratim u lunske maslinike. Ovo mjesto je doista posebno i osjećam veliko divljenje prema tim maslinama, koje su se uspjele održati stotinama godinama. Najstarija među njima djeluje gotovo nestvarno i baš smo nju odabrali za snimanje spota. Sretna sam što se u ovom spotu spojilo nekoliko elemenata – meni toliko važna vjera i bezuvjetna ljubav,pregršt pozitivne energije, časne i pjesma posvećena Isusu te lunski maslinik kao posebno mjesto, osvrnula se Ana na spot.Odmor tijekom snimanja, Ana je iskoristila za šetnju prekrasnom plažom Caska u Novalji, a isprobala je i odjeću iz nove modne linije sestara Šopar, koje su inspiraciju isto tako pronašle upravo na Pagu s kojeg i potječu. Za prekrasne kadrove pobrinuo se Jakov Baričić, poznati fotograf, koji vrlo često surađuje s časopisom Vogue.

Autorica spota je Ana Rucner, redatelj je Darko Drinovac, za make up je zaslužna Mihaela Dodić, a za frizuru Frizerski studio N-dizajn. Produkciju potpisuju Ana Rucner i Nikola Mujdžić Reščić, a izvršnu produkciju Mihaela Reščić. Snimanje spota podržali su grad Novalja i Turistička zajednica grada Novalje.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.