Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Baš u inat stereotipima

Godine im ništa ne znače: Slavni koji su od partnera stariji više od 15 godina

Da razlika u godinama nije važna i da veze unatoč velikoj razlici mogu biti uspješe dokazuju i ovi poznati parovi s razlikom više od 15 godina - od Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa do Amal i Georgea Clooneyja

razlika-u-godinama.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Razlika u godinama među parovima – ili barem ideja da ne moraš biti istih godina kao i tvoj partner – postaje sve prihvaćenija, a to je posebno slučaj kod slavnih holivudskih parova. U svakoj vezi najbitnije je da dijelimo interese sa svojim partnerom i da smo s nekim tko nas poštuje i voli, a traženje ljubavi izvan naše dobne skupine otvara nam puno više mogućnosti u vezama. To znači upoznati više ljudi, naučiti nešto novo o sebi, ali i izaći iz okvira u koje nas društvo stavlja.

Image
Slavni preljubnici

Ljubi me, prevari me: 7 najvećih ljubavnih skandala slavnih faca

Veze s velikom razlikom u godinama trebale bi postati normalne, a da i takve veze mogu biti uspješne dokazuju i ovi poznati parovi koji se, unatoč razlici od 15 i više godina, vole jednako kao i prvog dana. Od Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa do Amal i Georgea Clooneyja, ovo su holivudski parovi kojima su godine zaista samo broj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Sarah Paulson i Holland Taylor - 31 godina razlike

Glumica Sarah Paulson koju je proslavila uloga u seriji "American Horror Story", izlazi s partnericom i glumicom Holland Taylor od 2015. Prema The New York Timesu, Paulson je rekla da je Taylor bila "vjerojatno najljepša žena koju je ikada vidjela", a unatoč tomu što je 31 godinu mlađa od svoje partnerice, Paulson u tome ne vidi nikakav problem. U intervjuu za E! Online, Paulson je rekla: "Naša veza predstavlja određenu količinu nade i rizika. Možda u njoj ima nečeg hrabrog. Možda potiče druge na hrabre izbore. Što drugo mogu reći? Volimo se."

Emilie Livingston i Jeff Goldblum – 31 godina razlike

Plesačica Emilie Livingston i glumac Jeff Goldblum u braku su od 2014. godine i imaju dvoje djece. Navodno su se upoznali u teretani u Los Angelesu, kada je Goldblum došao do Livingston i predstavio joj se, a iako Goldblum nikada nije bio posebno strastven po pitanju očinstva, on i partnerica uživaju u roditeljstvu i ne mare za ništa drugo. Jednako tako ne mare ni za razliku u godinama niti su ju ikada komentirali - Goldblum je od partnerice stariji 31 godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas – 25 godina razlike

Kultni par s velikom razlikom u godinama su Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas, koji su u braku od 2000. Par se prvi put upoznao 1996. kada joj je Douglas rekao da će biti otac njezine djece - a to se i ostvarilo. Danas su roditelji dvoje djece, a što se tiče razlike u godinama, njihov je odnos u prošlosti bio tema brojnih tabloida. Prema US Magazineu, Douglas je u emisiji Ellen DeGeneres rekao da on i Zeta-Jones imaju isti rođendan: "Dvadeset pet godina razlike, isti dan, ali tko broji?"

Kris Jenner i Corey Gamble – 25 godina razlike

Mama klana Kardashian, slavna Kris Jenner, u vezi je s Coreyjem Gambleom od 2014. Prema Cosmopolitanu, par se upoznao na zabavi 2014. na Ibizi koju je vodio Kanye West i počeli izlazi kasnije te godine. Jenner je u više navrata izjavila da ne može biti sretnija u vezi s Gambleom, no također je izrazila zabrinutost zbog velike razlike u godinama, jer je od njega starija 25 godina. Rekla je da je Corey s nekim puno starijim i misli da kako stariš ne bi trebao biti 'raspoložen' za odnose s partnerom, no unatoč razlici u godinama, njih dvoje imaju vrlo zdrav seksualni život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham – 20 godina razlike

Glumac Jason Statham i model Victoria's Secreta Rosie Huntington-Whiteley prvi su put počeli izlaziti 2010. godine. Zaruke su uslijedile 2016., iako je nejasno je li se par ikada vjenčao ili su još uvijek zaručeni. Unatoč tome, vrlo su sretni i imaju dvoje djece, a što se tiče razlike u godinama između para, Huntington-Whiteley rekla je da to nikada nije bio problem. On je od nje stariji 20 godina, a ona je izjavila da "dob nije ništa drugo nego broj".

Amal Clooney i George Clooney – 17 godina razlike

Jedan od najpoznatijih parova s velikom razlikom u godinama su odvjetnica Amal i glumac George Clooney, koji su u braku od 2014. Njih dvoje su se prvi put upoznali 2013., a vjenčali su se u rujnu 2014. U intervjuu za The Hollywood Reporter, Georgeov prvi dojam o Amal bio je da je lijepa, duhovita i pametna, a kada su ga pitali što misli da je bio njezin prvi dojam, rekao je: "Ne znam. Vjerojatno je mislila da sam star". Par je 2017. dobio blizance i o njihovoj razlici u godinama se ne govori puno, no unatoč tome što je George od Amal stariji 17 godina, Clooneyjevi su sretni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Portia de Rossi i Ellen DeGeneres – 15 godina razlike

Glumica Portia de Rossi i voditeljica talk showa Ellen DeGeneres navodno su se upoznale na zabavi 2000. godine, no počele su izlaziti tek 2004. godine. De Rossi je rekla da joj je DeGeneres oduzela dah čim ju je vidjela i da joj se to nikada u životu nije dogodilo. Par se vjenčao 2008., a što se tiče razlike u godinama, nikada to nisu komentirale, iako je razlika kod njih 15 godina.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.