Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Koji im look bolje pristaje?

Što im bolje stoji? Kako slavni Hrvati izgledaju s kosom i bez nje?

Mnogi muškarci nesigurni su kada počnu ćelaviti, no brojni slavni frajeri prigrlili su svoju ćelavost i ponose se njome. Među njima su i ovi slavni Hrvati, a evo kako su nekada izgledali s kosom

cavajda.jpg
Foto: Slavko Midzor/Davor Visnjic/PIXSELL
Budi najbolja verzija sebe.

Što je na muškarcu privlačnije - duga kosa, kratka kosa, ili pak ćelava glava? Čini se da svaka žena ima svoje preferencije kada su u pitanju muškarci i njihova kosa, a iako su se uz muškarce bez kose godinama vezale brojne negativne konotacije, čini se da žene ipak vole 'ćelavce'. Prema nekim novim istraživanjima, ćelavi muškarci ostavljaju dojam dominantnijih, muževnijih, ali i samopouzdanijih od onih s kosom, a to znaju i brojni slavni frajeri kojima je ćelava glava postala svojevrsni zaštitni znak.

Image
Nisu oduvijek ćelavi

Ćelavost im dobro stoji: Slavni frajeri koji izgledaju bolje bez kose

Oni su miljenici žena diljem svijeta, a osim stranih zvijezda, poput Jasona Stathama, Dwaynea 'Rocka' Johnsona i Vina Diesela, i neki slavni Hrvati već godinama nemaju kosu, a brojne će se žene složiti da bolje izgledaju bez kose nego s kosom. Od pjevača Damira Urbana i Marija Rotha do glumca Renea Bitorajca, izdvojile smo nekoliko slavnih hrvatskih 'ćelavaca' i prisjetile se kako su izgledali s kosom. Koji im look bolje pristaje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Aleksandar Stanković

Hrvatski radijski i televizijski voditelj Aleksandar Stanković, omiljeno lice s malih ekrana, već godinama nema kosu, a u jednom je intervjuu rekao kako je jedan od razloga njegove ćelavosti višak testosterona. Iako ga na nekim starijim fotografijama možemo vidjeti s kosom, priznao je da se još od devedesetih šiša na ćelavo i da ga ne muče kompleksi, ali i da je jednom prilikom pustio kosu, što mu se nikako nije svidjelo.

shimmer fallback

Damir Urban

Poznati hrvatski glazbenik Damir Urban, koji se proslavio u devedesetima još kada je bio član grupe Laufer, svoju je kosu obrijao još u devedesetima i do danas ju nije ponovno pustio i njeguje ćelav izgled.

A jednom je prilikom na svom Instagram profilu objavio fotografiju s kraja osamdesetih na kojoj pozira s ostalim članovima grupe Laufer, a na kojoj ga možemo vidjeti u posve drugačijem izdanju - s tamnim uvojcima na glavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Goran Grgić

I Goran Grgić, naš poznati kazališni i televizijski glumac, već godinama brije glavu , a na fotografijama iz mlađih dana možemo ga vidjeti s malo kose. Ipak, glumac je u jednom intervjuu otkrio da mu ćelavost nimalo ne smeta. "Da sam ikada imao i mali kompleks oko ćelavosti, ne bih se mogao baviti ovime što radim. U glumi čovjek mora biti oslobođen svih privatnih kompleksa, a meni ovo nije bilo problem. Odlučio sam se da ću se ošišati na potpuno kratko i to je postalo dio mene pa se više ne mogu ni zamisliti drugačije, osim s perikom", istaknuo je.

shimmer fallback

Rene Bitorajac

Teško da bismo poznatog glumca Renea Bitorajca mogli zamisliti ikako drugačije nego bez kose. Od samih početaka njegove glumačke karijere, ćelavost je bila njegov zaštitni znak i po tome je danas najprepoznatljiviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Iako je u nekim ulogama nosio perike, nezamislivo nam je vidjeti ga s kosom, pa nas je sve iznenadio kada je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz mladosti na kojoj ima nešto dulju kosu.

Mislav Čavajda

Još jedan naš glumac poznat je po svojoj ćelavoj glavi, a to je Mislav Čavajda, kojeg pamtimo po ulogama u brojnim serijama i filmovima. Miljenik žena već godinama njeguje ćelav izgled, no na početku karijere, kada smo ga gledali u hit seriji 'Villa Maria', izgledao je potpuno drugačije - imao je kratku smeđu kosu.

shimmer fallback

Mario Roth

A titulu miljenika žena već godinama nosi i pjevač grupe Vigor Mario Roth, također poznat po svojoj ćelavosti. Iako nema fotografija na kojoj možemo vidjeti kako je izgledao u mladim danima s kosom, u nekoliko se navrata na svom Instagramu našalio i objavio fotografije na kojima nosi perike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

A u jednom je intervjuu priznao da je još početkom 2000.-ih primijetio da mu zalisci postaju sve veći i duži pa je odlučio obrijati se. "Ispostavilo se da sam i zadovoljniji ovako, da se to sviđa i meni, a i ženama. Nisam nikada ni pokušavao učiniti nešto da bih spriječio opadanje kose. I praktičnije je ovako, nema kompliciranog održavanja i gubljenja vremena", rekao je.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.