Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Što je muškarac bez brade?

Koji look im bolje stoji? Slavni Hrvati s bradom i bez nje

Što je muškarac bez brade i brkova ili ipak ne? Jesu li slavni hrvatski glumci, nogometaši i pjevači zgodniji s bradom ili bez nje? Izdvojile smo neke od njih, a ti nam u anketi odgovori koji im look bolje stoji

Vedran Ćorluka.jpg
Foto: Slaven Branislav Babic/Josip Regovic/PIXSELL
Budi najbolja verzija sebe.

Jesu li muškarci zgodniji s bradom ili bez nje - pitanje je to koje uvijek izaziva raspravu među ženama, ali i muškarcima, a ako je vjerovati brojnim do sad provedenim istraživanjima, žene ipak preferiraju bradate muškarce. Oni su im atraktivniji i zrače muževnošću, a brada ih asocira na zrelost, mudrost i sposobnost, više nego glatko lice. No je li to slučaj i s poznatim Hrvatima?

Image
Poznati 'bradonje'

Što je muškarac bez brade: Izgledaju li slavni frajeri bolje s bradom ili bez nje?

Brojni slavni Hrvati koji godinama slove za jedne od najzgodnijih tijekom svojih pjevačkih, glumačkih i nogometnih karijera eksperimentirali su s različitim lookovima kada je brada u pitanju - neki su na početku karijere imali glatko lice, a tek kasnije pustili bradu, a neki mijenjaju look kako im dođe - no kakav look im najbolje stoji? U nastavku smo izdvojile zgodne poznate Hrvate, a u anketi te pitamo - jesu li zgodniji s bradom ili bez nje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Slavko Sobin

Glumac Slavko Sobin proslavio se ulogama u brojnim domaćim serijama, od kojih je najpoznatija ona u "Crno-bijelom svijetu", a slovi i za jednog od najzgodnijih hrvatskih glumaca. Glumac često eksperimentira kada je njegov izgled u pitanju, a u posljednje ga vrijeme češće možemo vidjeti u bradatom izdanju, iako ju prije baš i nije nosio.

shimmer fallback

Matija Cvek

Matija Cvek pjevač je koji trenutno žari i pali hrvatskom glazbenom scenom, a proslavio se svojom pjesmom "Visine", koju je objavio još 2018. godine. Ovaj 30-godišnjak najpoznatiji je po svojoj dugoj bradi koja je postala njegov zaštitni znak, a pronašle smo njegove fotke iz mladosti kada još nije nosio bradu. Koji mu look bolje stoji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Filip Juričić

Popis najzgodnijih hrvatskih glumaca nikada ne može proći bez Filipa Juričića, koji s ponosom nosi titulu miljenika žena. Srca publike osvojio je ulogama u mnogim poznatim domaćim serijama, a iako je u mladosti češće bio bez brade, danas je brada postala njegov zaštitni znak i izgleda bolje nego ikad.

shimmer fallback

Vedran Ćorluka

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i jedan od najzgodnijih hrvatskih nogometaša, Vedran Ćorluka, i dalje osvaja srca brojnih Hrvatica iako je njegovo srce već odavno osvojila pjevačica Franka Batelić. Ni on u mladosti nije nosio bradu, a iako smo ga na Svjetskom prvenstvu u prosincu također vidjeli u izdanju bez brade, ponekad ju ipak odluči malo pustiti. Koji mu look bolje stoji?

shimmer fallback

Goran Bogdan

Kazališni, televizijski i filmski glumac Goran Bogdan slovi za jednog od najpoželjnijih domaćih neženja, a osim svojim talentom, simpatije publike osvaja i svojim izgledom, koji također voli mijenjati, posebno kada je brada u pitanju. Nekad ne nosi bradu, nekad ju odluči pustiti, a u posljednjem pojavljivanju u javnosti imali smo ga priliku vidjeti s dugom bradom.

shimmer fallback

Mateo Kovačić

Još jedan hrvatski reprezentativac koji slovi za odličnog nogometaša, ali i za jednog od najzgodnijih hrvatskih nogometaša je i Mateo Kovačić. Kratka kosa, brada i predivan osmijeh neki su od njegovih fizičkih aduta po kojima ga prepoznajemo, no ni on nekada nije nosio bradu i preferirao je glatki izgled - što mu bolje stoji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Janko Popović Volarić

Još jedan hrvatski glumac koji nosi titulu jednog od najzgodnijih Hrvata je i Janko Popović Volarić, 42-godišnjak kojeg smo nebrojeno puta gledali na malim ekranima, ali i u kazalištima. I on je u mladim danima preferirao look bez brade, no posljednjih ga godina najčešće možemo vidjeti s urednom bradom i nešto duljom kosom.

shimmer fallback

Luka Nižetić

Poznati hrvatski pjevač Luka Nižetić već godinama nosi look koji je postao njegov zaštitni znak - dulja kosa koju ponekad sveže u punđu i brada. To je potpuno različiti styling od onog kakvog je nosio u mladosti, kada je nosio kratku kosu i nije imao bradu, a mi se ne možemo odlučiti koji mu bolje stoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Goran Višnjić

Hrvatski glumac s britanskom adresom, Goran Višnjić, jedan je od rijetkih hrvatskih glumaca s uspješnom holivudskom karijerom, a proslavila ga je uloga doktora Luke Kovača u hit seriji "Hitna služba". Ovog crnokosog zavodnika pamtimo po duljoj kosi i glatkom licu, no posljednjih godina sve više nosi bradu koja mu također odlično stoji.

shimmer fallback

Joško Gvardiol

A kada govorimo o najzgodnijim bradatim Hrvatima, ne možemo ne spomenuti mladu nadu hrvatskog nogometa, Joška Gvardiola, koji se proslavio svojim nastupom na Svjetskom prvenstvu u Katru i osvojio srca mnogih djevojaka. Besprijekorno uređena crna brada njegov je zaštitni znak, uz crnu kosu i crne obrve, a na početku karijere imao je kratku kosu i gotovo nimalo brade. U kojem izdanju je zgodniji?

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.