Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Prvo i posljednje

Jedno, ali vrijedno: Slavne dame koje su ponosne majke jednog djeteta

Mnoge poznate dame ponosne su mame djece jedinaca. Neke više nisu mogle zatrudnjeti, druge su odlučile posvojiti dijete, a neke pak su naprosto odlučile da im je jedno dijete dosta

profimedia-0349717510.jpeg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Životi slavnih zvijezda oduvijek su intrigirali javnost. Često se piše o slavnim damama koje su javno progovorile o tome kako ne žele djecu, a postoje i one koje su odlučile imati samo jedno dijete.

Image
I nikada se nisu predomislile

Bez žaljenja: Pet slavnih žena koje su oduvijek znale da ne žele djecu

Odluka o imanju samo jednog djeteta često se osuđuje kao i ona kada netko odluči ne imati djecu. Mnogi misle kako je to sebično, a u mnogim kulturama potiče se imati više djece. Kako god bilo, odluka o tome hoće li netko imati djecu ili ne, kao i ona broju djece, privatna je stvar i tiče se samo para koji tu odluku donosi.

Nažalost, u društvu postoje brojne predrasude o djeci jedincima koje su posve pogrešne, a čak su i istraživanja pokazala da su jedinci sretniji od djece koja imaju braće i sestre.

Nema ništa loše u tome kada netko odluči imati samo jedno dijete, a mnoge slavne dame ponosne su mame djece jedinaca. Neke više nisu mogle zatrudnjeti, druge su odlučile posvojiti dijete, a neke pak su naprosto odlučile da im je jedno dijete sasvim dovoljno. U nastavku otkrij koje to slavne mame imaju samo jedno dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Courteney Cox

Slavna glumica koju je proslavila uloga Monice u seriji 'Prijatelji' ima samo jednu kćer koju je dobila u braku s glumcem Davidom Arquetteom. Njihova kći, Coco Arquette, u lipnju je proslavila svoj 18. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Sofia Vergara

Zvijezda popularne serije 'Moderna obitelj' svog sina jedinca odgojila je kao samohrana majka. Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara danas ima 30 godina, a slavna glumica dobila ga je tijekom svog kratkog braka s kolumbijskim biznismenom Joeom Gonzalezom.  

Kate Moss

Bivša britanska manekenka i uspješna poslovna žena ima samo jednu kćer, 19-godišnju Lilu Grace, koju je dobila tijekom veze sa Jeffersonom Hackom. Moss i Hack bili su u vezi početkom 2000-ih, tijekom koje su dobili Lilu koja danas slijedi mamine stope i bavi se manekenstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Amy Adams

Slavna i talentirana 47-godišnja glumica Amy Adams svoju jedinu kćer Avianu dobila je 2010. godine, i to s glumcem Darrenom Legallom s kojim je danas u braku.

Calista Flockhart

Priznata američka glumica Calista Flockhart 2001. godine je posvojila sina, Liama Flockharta. Nakon što se 2010. godine vjenčala s glumcem Harrisonom Fordom, njezin je sin promijenio svoje prezime u Flockhart Ford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Whoopi Goldberg

Alexandrea (Alex) Martin je 49-godišnja kći jedinica poznate glumice i danas se također bavi glumom i produciranjem. Whoopi ju je rodila kad je imala samo 18 godina, tijekom braka s Alvinom Martinom.

shimmer fallback

Salma Hayek

Lijepa glumica meksičkog podrijetla od 2009. godine je u braku s biznismenom Francoisom-Henrijem Pinaultom. Njihova jedina kćer, Valentina Paloma, rođena je 2007. godine.

Katie Holmes

Suri Cruise je jedina kći slavnih glumaca, Katie Holmes i Toma Cruisea. Rođena je 2006. godine i danas ima 16 godina.

shimmer fallback

Michelle Williams

Matilda Rose Ledger 16-godišnja je kći slavne glumice i pokojnog Heatha Ledgera.

Kate Beckinsale

Lijepa britanska glumica od 1995. do 2003. godine bila je u vezi s velškim glumcem Michaelom Sheenom. Njihova jedina kći, Lily Mo, rođena je 1999. godine.  

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.