Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Kad nema ljubavi

Kad ljubav nestane: Holivudski razvodi iz pakla

Holivudski parovi često izgledaju kao da žive bajkovite živote i ponekad tek razvod koji stigne pod povećalo javnosti, pokaže pravu sliku i koliko između njih ima netrpeljivosti, čak i nasilja. Umjesto bajke, neki holivudski brakovi se pretvore u razvode iz pakla

BeFunky-collage (2).jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Razvod je uvijek težak proces za sve uključuje strane, a još je teže prolaziti kroz sve to uz povećalo javnosti. Tijekom godinama svjedočili smo mnogim razvodima slavnih faca u kojima je bilo puno ružnih stvari i izvlačio se prljavi veš, a neki su se godine proveli na sudu, boreći se za skrbništva, alimentacije... Drugi su bili dramatični zbog optužbi za zlostavljanje ili zbog borbe oko imovine.

Image
Money, money

Dok nas papir ne rastavi: Najskuplji razvodi u povijesti

U svim tim razvodima obožavatelji slavnih su zauzeli određenu stranu i često bili "neki tim", a zatim su pozorno pratili kako će se odigrati cijeli proces. Sada upravo gledamo pravnu bitku između Amber Heard i Johnnyja Deppa u kojem se pojavljuju strašne optužbe za zlostavljanje s obje strane iako su oni svoj razvod finalizirali 2017. godine. A tko se još burno razvodio i nije štedio na ružnim riječima možeš pročitati u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Denise Richards i Charlie Sheen

Denise je zatražila razvod 2006. godine nakon četiri godine braka. Par ima dvije kćeri Sami i Lolu, ali je tražila da se skrbništvo dodjeli njoj jer zbog njegove paranoje djeca nisu bila cijepljenja. Također ga je optužila za uvrede. No, to je bio samo dio optužbi s kojima je Denise teretila zvijezdu serije "Dva i pol muškarca". Optužila ga je za kockanje, plaćanje prostitutkama i ovisnost o alkoholu i drogama, a Charlie je čak dobio i zabranu približavanja njoj i djeci na 300 metara. Optužila ga je da joj je prijetio smrću. Denise ga je također nazvala "pedofilom", a on nju "besposlenom i netalentiranom svinjom". Cijeli razvod je potrajao zbog borbe oko skrbništva. Ipak su bivši supružnici 2006. godine dobili dozvolu da se vjenčaju s drugim partnerima iako je sudski proces još uvijek trajao. Cijela situacija se smirila puno kasnije jer su tek 2012. rekli da su sve razmirice iza njih.

shimmer fallback

Amber Heard i Johnny Depp

Glumci Amber Heard i Johnny Depp su vrlo brzo nakon vjenčanja predali papire za razvod, u braku su bili samo 15 mjeseci. Vjenčali su se 2015. godine, a razveli se 2017. godine. No, iako je brak bio vrlo kratak, njih dvoje postali su primjer koliko razvod može biti ružan, a sudska saga traje i danas jer je Depp tužio Amber za klevetu i traži 50 milijuna dolara odštete.

Kada je predala papire za razvod, Amber je optužila Deppa za fizičko nasilje i uvrede te je odmah dobio zabranu približavanja. Tada je objavljena i njezina fotografija s modricom na licu. Ipak je sudski proces vrlo brzo završio uz neke zajedničke izjave i činilo se da se sve smirilo. No, bivši supružnici ipak su se i dalje nastavili tužiti, a javnost trenutno prati suđenje u kojem se međusobno optužuju za fizičko i verbalno nasilje. Njihova sudska trakavica trenutačno svaki dan šokira javnost novim prljavim detaljima njihova odnosa, a prijenos iz sudnice jedan je od najgledanijih programa na američkoj televiziji.

shimmer fallback

Angelina Jolie i Brad Pitt

Njihova ljubav bila je poput prave eksplozija, zaljubili su se 2005. godine na snimanju akcijskog filma "Mr. and Mrs. Smith". Brad je još bio u braku s Jennifer Aniston, ali se vrlo brzo razveo i započeo novi život s Angelinom. Bili su IT par. Putovali su svijetom, snimali blockbustere, ali i zasnovali obitelj. Naime, zajedno su dobili/posvojili šestero djece. No, obiteljska idila Jolie-Pitt imala je vrlo ružan i eksplozivan kraj. Nakon 11 godina veze i samo dvije godine braka Angelina je predala papire za razvod i zatražila skrbništvo nad svih šestero djece (troje biološke djece i troje posvojene) . Nakon poprlično mučne četiri godine uspjeli su se razvesti, ali se i dalje bore za skrbništvo nad mlađom djecom i imovinom, no detalji su slabo poznati javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Kim Basinger i Alec Baldwin

Kim i Alec bili su veliki ljubavni par devedesetih godina, ali kraj njihove ljubavi bio je pun skandala. Vjenčali su se 1993. godine i postali zlatni par Hollywooda, a dvije godine kasnije dobili su kćer Ireland. Međutim, sedam godina kasnije objavili su da se razvode, a sudska bitka zbog skrbništva trajala je četiri godine. Pojavile su se glasine da je Alec bio agresivan prema Kim i često je 'ugnjetavao', a ona jer rekla kako je sanjala njegovu smrt. Tek godinama kasnije su uspjeli izgladati svoj odnos, a Alec je kasnije rekao da su te godine u njegovom životu bile obilježene alkoholom i drogama.

shimmer fallback

Sophia Bush i Chad Michael Murray

Ovo dvoje glumaca bili su slatki holivudski par, zvijezde serije "One Tree Hill" bili su u ranim dvadesetima kada su započeli ljubavnu vezu. Svoju ljubav odlučili su potvrditi na papiru 2005. godine i sve je i dalje izgledalo idilično. No, nakon samo pet mjeseci braka odlučili su se razvod, a koliko je bilo loše pokazivala je i činjenica da je ona htjela poništenje braka jer je tvrdila da je prevarena. Njezin zahtjev je odbijen, a razveli su se 2006. godine. Sophia je vjerovala da će se udati samo jednom u životu pa ju je razvod slomio.

shimmer fallback

Camille i Kelsey Grammer

Slavni glumac Kelsey Grammer danas je u četvrtom braku, ali izlazak iz trećeg braka bio je velika bitka za imovinu. S trećom suprugom Camille vjenčao se 1997. i sve je godinama izgledao idilično, a onda su stigle optužbe da je prevario ženu, a odmah nakon toga krenuli su u proces razvoda. No, nije bilo tako jednostavno jer su na sudu proveli dvije godine u borbi za imovinu, a uspjeli su finalizirati razvod tek 2011. Godinama kasnije su se međusobno napadali preko medije i okrivljavali. Kelsey se dva tjedna nakon razvoda oženio četvrti put i danas je u tom braku, a Camille je u brakorazvodnoj parnici dobila 30 milijuna dolara.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.