Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Saznajte sve o kraljevskoj obitelji

RTL EKSKLUZIVNO DONOSI Kontroverzna ispovijest princa Harryja, komentari specijalnog gosta i uživo javljanje iz studija!

Što je princ Harry rekao Andersonu Cooperu o rasizmu, britanskim tabloidima, 'Megxitu'? Hoće li biti pozvan na krunidbu kralja Charlesa ili će ga se obitelj odreći nakon mračnih tajni koje je podijelio s ostatkom svijeta?

Princ Harry i Anderson Cooper.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Nekoliko sati prije nego što će se na RTL-u emitirati ekskluzivna ispovijest princa Harryja, RTL Danas uživo s gostima od 19:00 sati komentirat će odnose u kraljevskoj obitelji ususret intervjua kojeg Hrvatska nestrpljivo iščekuje.

Od 20:15 sati ne propustite omiljeni kulinarski show 'Večera za 5 na selu'. RTL-ova hit emisija gledateljima svakog radnog dana donosi jedinstven uvid u živote ljudi iz svih krajeva Hrvatske, a usto iz tjedna u tjedan predstavlja i lokalne specijalitete te zanimljive karaktere natjecatelja. Ovog ponedjeljka prisjetit ćemo se pete sezone kada je ekipa 'Večere za 5 na selu' posjetila sjevero zapadnu Slavoniju, a glavna zvijezda večeri bila je domaćica Ratka Turk.

Nakon uživanja u kulinarskim minutama, RTL ekskluzivno donosi intervju princa Harryja s Andersonom Cooperom. Svega dan nakon prikazivanja na američkom CBS-u, RTL donosi ekskluzivnu ispovijest princa Harryja u razgovoru s jednim od najvećih televizijskih imena današnjice. Intervju koji iščekuje cijeli svijet gledajte na RTL-u od 21:15 sati!

Iz tvornice najboljih turskih hitova na RTL-u od 21:45 sati ne propustite prvu epizodu hit serije 'Očev izbor' koja je okupila najcjenjenije turske glumce današnjice! 'Očev izbor' (Babil) je dramska serija najpoznatije turske producentske kuće Ay Yapim (Ezel, Strasti Orijenta, Izgubljena čast), čiju režiju potpisuje Uluç Bayraktar, a scenarij Nüket Bıçakçı i Özlem Yücel. Glavnu ulogu dobio je Halit Ergenç, koji glumi idealista, osjećajnog, skromnog i karizmatičnog profesora koji je gledateljima RTL-a poznat iz '1001 noći' i 'Sulejmana Veličanstvenog'. Još dvoje glumaca koji su nizali pohvale zbog svojih interpretacija u 'Sulejmanu Veličanstvenom' dijele set uz Halita - Nur Fettahoğlu i Ozan Güven! Nur je u 'Sulejmanu Veličanstvenom' bila Mahidevran, a sada je Eda Saygun, Irfanova brižna supruga dok je Rustem-paša sada Egemen, najbolji Irfanov prijatelj koji je na zanimljiv način povezan i s njegovom suprugom.

Nakon hit serije koja će vas prikovati za fotelje – ekipa 'RTL Direkta' u specijalnom izdanju od 22:35 sati donosi vam sve detalje ekskluzivnog intervjua princa Harryja, a specijalni gost ovog ponedjeljka bit će cijenjeni dekan FPZG-a, poznati politolog Zoran Kurelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.