Počeo je Interliber!

Prvog dana Interlibera Mozaik knjiga okupio sve najbolje hrvatske autore i ilustratore

Službeno je otvoreno 41. izdanje međunarodnog sajma knjiga i učila, poznatiji kao Interliber. Tim je povodom Mozaik knjiga organizirao druženje svih njegovih autora i ilustratora.

Od brojnih mozaikovih autora, na glavnoj pozornici u paviljonu 6, svečano otvorenje uveličali su najveće autorice dječje književnosti Sanja Pilić, Sanja Polak i Vjekoslava Huljić, zatim velikani hrvatske književnosti Miro Gavran, Pavao Pavličić (koji je nedavno objavio svoj stoti naslov), Bruno Šimleša i Tomislav Matić, koji je svojim veličanstvenim izdanjem „Nepoznati hrvati“ zainteresirao veliki broj ljudi. U društvu autora bili su i ilustratori, koji svaki naslov dječje književnosti učine još interesantnijim i zanimljivijim mlađem uzrastu. Tako su nas svojim dolaskom počastili Željka Mezić, Nikolina Novosel i Niko Barun.


Osim autora i ilustratora, velikom druženju prisustvovali su i direktor Mozaika knjige Bojan Vidmar zajedno s urednicima svih naših izdanja – Zoran Maljković, Vid Jakša Opačić, Aleksandra Stella Škec i voditeljica grafičke redakcije Marija Morić.


Ovo je ujedno bila idealna prilika da svi zainteresirani posjetitelji upoznaju svoje omiljene autore i dobiju potpisani primjerak njihovih knjiga. Osim njih potpisane primjerke najvećih hrvatskih autora mogu kupiti i ostali posjetitelji s obzirom da su autori i ilustratori potpisivali i sve ostale naslove.  Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.