Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ipak nije gotovo

Opet vjerujemo u ljubav: Jason Momoa i Lisa Bonet su se pomirili?

'Jason se vratio k Lisi prije dva tjedna i oni su opet zajedno. Odlučili su poraditi na stvarima, umjesto da od svega odustanu', otkriva izvor blizak paru

profimedia-0478340505.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Jason Momoa i Lisa Bonet dali su svome braku još jednu šansu. Prema pisanju stranih medija koji se pozivaju na izvore bliske paru, holivudski glumac se prije dva tjedna vratio kući svojoj obitelji, na oduševljenje djece. "Jason se vratio k Lisi prije dva tjedna i oni su opet zajedno. Odlučili su poraditi na stvarima, umjesto da od svega odustanu jer su jako puno uložili jedno u drugo. Njihova su djeca oduševljena jer su im roditelji opet zajedno. Svi se nadamo da će uspjeti", rekao je neimenovani izvor kojeg citira Hollywood Life. "Jason je bio jako zauzet snimanjima i zbog toga ne bi obitelj vidio po tjedan dana pa ak i više. Lisa je morala podnijeti sav teret roditeljstva i to joj je ponekad teško padalo. Nemaju dadilje niti ikakvu drugu pomoć. Istina, djeca sad već imaju 13 i 14 godina pa je sve lakše", raspričao se izvor za spomenuti portal.


Podsjetimo, par je prije mjesec pol zajedničkom emotivnom objavom na Instagramu obznanio da je njihovom braku došao kraj. "Svi smo osjetili pritisak ovih transformacijskih vremena. Odvija se revolucija i naša obitelj nije iznimka (…) I tako dijelimo obiteljsku vijest da se rastajemo. Ljubav između nas se nastavlja i razvija na način na koji želimo. Oslobađamo jedno drugoga kako bismo postali ono što želimo. Naša odanost prema svetom životu i djeci je nepokolebljiva. Učimo našu djecu što je sve moguće. Živimo molitvu. Neka ljubav prevlada", napisali su tada u zajedničkoj objavi i iznenadili javnost odlukom o tome da presude svome braku.

Naime, Momoa je bio toliko posvećen supruzi i obitelji da su ga zlonamjerni jezici nazivali najvećim papučarem Holywooda. U svoju se suprugu zaljubo još kao osmogodišnji dječak kada ju je gledao u The Cosby Showu i znao je da želi samo nju. Sudbina će htjeti da se godinama kasnije susretnu u jednom kafiću. Kada je Lisa naručila njegovo omiljeno pivo znao je da je ona prava. "Znao sam da je to to. Popili smo pivo i ostalo je povijest", rekao je jednom prilikom u The Late Showu glumac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Prohodali su 2005., a vjenčali se 2017. godine. Razlika u godinama nikada im nije smetala. Lisa je starija od Jasona 12 godina. Njoj su 54, njemu 42. Imaju dvoje djece, kćer Lolu kojoj je 14 godina i sina Nakoa-Wolfa kojemu je 13. Lisi je to drugi brak. Iz prvog, s pjevačem Lennnyjem Kravitzom, glumica ima kći Zoe s kojom je Momoa jako blizak.

No, nakon vijesti o razlazu, proširile su se glasine da Momoa ipak nije bio toliki svetac. Šuškalo se da je braku presudila treća osoba, bivša supruga Johnnyja Deppa, Amber Heard s kojoj je Momoa glumio u Aquamanu. Ipak, sudeći po najnovijim događajima, ako je što i bilo između ovog glumačkog dvojca, Lisa je suprugu oprostila.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.