Mladi, slavni i - u braku

Lista neodoljivih a slavnih nije, čini se, potpuna ako se na njoj ne nalaze današnje zvijezde hip-hopa Kelis i Nas. Oboje su rođeni Njujorčani, jako su talentirani, lijepi i dakako-slavni. OK, no, jesu li po nečemu posebni?

Odgovor je da, jer se ti mladi umjetnici - ali ono baš - furaju na brak. Kelis  (1979.) je unatoč stalnim promjenama boje kose na početku karijere, u nekim  stvarima prava mala konzervativka. U ljubavi su joj uzori, naime, Goldie Hawn i  Kurt Russell; što reći više!

Kelis je, kao i mnogi  drugi reperi, počela rano. Odselila se je od roditelja  s 13 godina, prvi je album objavila 1999. (Kaleidoscope). Otac joj je također  glazbenik i on je crnac, a majka dizajnerica inače je napola Kineskinja, napola Portorikanka. Nekima je, možda, predestinirano da budu, i/ili,  postanu 'cool', poput Kelis...

Nes inspiraciju u ljubavnom životu crpi iz primjera kao što su Ossie Davis i  Ruby Dee, za koje smatra da su 'briljantan par'. U njihovom odnosu kao  pohvalnu navodi činjenicu da su oboje bili u istom poslu i da su ostali  zajedno do kraja.

Kao i pred mnogim drugim parovima, ljubavni duo Kelis i Nes nalazi se pred  testom vremena. Tim više što su oboje ozbiljni kandidati za stjecanje statusa  ikona.

'Željela bih da ostanemo zajedno' - kaže Kelis. Hoće li u tome i uspjeti? 'Kada smo mi u pitanju, najprije je bila riječ o prijateljstvu. Ako niste  prijatelji na početku, na kraju se počnete mrziti.' - (samo)uvjerena je  pjevačica.

Nas je rođen 1973.godine, a njegov debitantski album 'Illmatic' smatra se jednim od najboljih hip-hop albuma svih vremena. Iako su mu mnogi nakon tog  albuma prigovarali da se je prodao, on je i dalje jedan od gurua repa.

Mag. Sanja Romić

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.