Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Hm...Što kažeš?

Megan Fox i Machine Gun Kelly šokirali na dodjeli nagrada Billboard Music

Američki reper i slavna glumica bili su najfotografiraniji par ovogodišnje dodjele nagrada Billboard Music. Svojom pojavom i ponašanjem definitivno su bile najveće zvijezde ovog događanja

Megan Fox i Machine Gun Kelly
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Baš kada su ljubitelji pop kulture pomislili da je crveni tepih dodjele nagrada Billboard Music Awards za 2021. godinu gotov, stigao je holivudski par koji je definitivno napravio pravi šou. U nedjelju, 23. svibnja, Megan Fox i Machine Gun Kelly došli su ispred Microsoft Theatre u Los Angelesu gdje su pokazali koliko su ludi i zaljubljeni, ili pak ludo zaljubljeni, kako tko gleda na stvari.

shimmer fallback

Ako misliš da nisi dobro vidjela, jesi - Machine Gun Kelly je 'obojao' jezik u crno za dodjelu nagrada i svoj je potez opisao kao 'posebni modni dodatak'. Prije dolaska na crveni tepih, nokte je također obojio u crno i ošišao kosu.

Megan se također odjenula kako bi impresionirala. Izabrala je crnu prozirnu haljinu s neobičnim izrezima, prepuštajući malo toga mašti. Machine Gun Kelly i Meghan su se modno uskladili pa je on izabrao crno odijelu i raskopčanu bijelu košulju.

shimmer fallback

Pun tetovaža i s isplaženim crnim jezikom kojim je zatim poljubio Meghan, definitivno je ispisao najupečatljiviji trenutak crvenog tepiha ( a i Meganina ruka koja se našla na strateškom mjestu njezinog dečka). Ljubavna priča Megan i Machine Gun Kellyja nastavlja plijeniti pažnju obožavatelje diljem svijeta.

"Iste sekunde kad sam ušla u istu prostoriju u kojoj je on bio, pozdravila ga i pogledala u oči, odmah sam znala da je on ono što ja zovem blizanačkim plamenom", rekla je Megan na Give Them Lala … s Randallom podcast. "Umjesto srodne duše, blizanački plamen je zapravo kada se duša uzdigla na dovoljno visoku razinu da se može podijeliti na dva različita tijela u isto vrijeme. Dakle, zapravo smo dvije polovice iste duše, mislim . I rekla sam mu to gotovo odmah, jer sam to odmah osjetila. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Megan i Kelly u vezi su godinu dana, a zaljubili su se na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass". Pretpostavlja se da je Megan zbog Kellyja zatražila razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.