Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Potpuni flop ili?

LV vesta za više od 40.000 kuna, no tko je hrabar da je odjene?

Modni francuski div Louis Vuitton za čije torbice nerijetko postoji lista čekanja predstavio je svoje modne novitete. No, umjesto da uzidišemo za vječnim klascima, mnogi su 'podigli' obrve na mušku kolekciju

LV vesta.jpg
Foto: Louis Vuitton
Budi najbolja verzija sebe.

Modni francuski div na svojoj službnoj stranici predstavio je novitete za nadolazeću sezonu. I dok inače nerijetko uzdišemo za torbicama s potpisom Louisa Vuittona, ovaj put smo se više posvetili muškoj kolekciji koja ove sezone obiluje ni manje ni više nego plišanim igračkama. Od jakni do vesti, Louis Vuitton zamislio je muškarce kako nose plišance s dugim nogama na svojim odjevnim predmetima.

Ipak, najviše iznenađenih pogleda dobila je vesta s gotovo 10 različitih plišanaca koja stoji nevjerojatnih 5.500 eura odnosno više od 40.000 kuna. Tko je dovoljno hrabar da je odjene?

shimmer fallback

Osim te veste, oni dovoljno hrabri mogu kupiti i jaknicu o za samo 3.300 eura koji sa sebi ima usklađenog plišanca.

shimmer fallback

A za najveće ljubitelje životinja na vesti tu je i specijalno izdanje s 14 plišanih životinja, od zelene žabe do crno bijelih pandi, hobotnica…. koja stoji 5900 eura.. No, ismo baš sigurni da će ova kolekcija biti tako brzo rasprodana jer su reakcije itetako podijeljenje.

Top ili flop?

shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.