Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Prstićem lijevo, prstićem desno

Kolumna jedne singl žene: Aplikacije za dejtanje - pun pogodak ili promašaj stoljeća?

Treba li mi zaista internetska podrška da si nađem frajera ili to mogu još uvijek bez teleoperatera, na vlastite okice, uživo?

pexels-gary-barnes-6248885.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Neki dan mi frendica pokazuje svoj profil na Badoou, aplikaciji za dejtanje koja broji preko 507 milijuna ljudi (?!) i frajere koji su u ponudi. Sve što imam reći je - božesvašta. Uopće ne razumijem tko tamo može ikoga naći za seks, a gdje li tek za neku ozbiljnu vezu. Hajde još dečki do 35 godina… oni dobro izgledaju - kad govorimo o seksu. Za ovo drugo ipak treba provesti analizu koja zalazi ispod isklesanog torza, do srčanog mišića i ispod hipsterske zurkice i skupih sunčanih naočala do sivih stanica, ali ovi stariji…uh. Ocvali, bez zuba, s glupim uletima, lošim frizurama i otrcanim frazama poput: "Tražim iskrenost, spontanost, nekoga za razgovor, bla, bla, bla", a sve što bi htjeli je, njihovim rječnikom - umočiti.

shimmer fallback

Oni, pak, koji izgledaju pristojno pa čak i odlično, ili su švaleri koji traže i redovito dobivaju seks ili oni koji koriste lažne fotke - tvrdi frendica te dodaje kako je uživo to uglavnom totalni debakl. Zbog toga im ona već u startu oduzme pokoji centimetar u visini, a za one koji istu ni ne navode, vjeruje da su kompleksaši po tom pitanju pa takve ni ne uzima u obzir.

Kaže, sad kada je solo, često dejta s frajerima koje upoznaje online, iz dosade. Ja ne bih. Konzerva sam, priznajem. Znam parove koji su se upoznali na Tinderu i vjenčali, ali to mi ne pruža nikakvu utjehu. Samo su iznimke koje potvrđuju pravilo.

Image
Sama si kovačica svoje sreće

Kolumna jedne singl žene: Sve čari soliranja

Čini mi se, kada bih i našla dečka uz pomoć teleoperatera, čim bi on uzeo mobitel u ruke kod mene bi se upalio alarm. Pratila bih perifernim vidom kako skrola po mobitelu - ako prstić ide gore/dolje - ok gleda Fejs, no šta ako zasvajpa?! I to udesno?! Ne, ne planira se učlaniti u HDZ, već je zainteresiran za neku tinderašicu. Da je zasvajpao ulijevo to bi značilo da mu se koka ne sviđa, no meni bi se u svakom slučaju dignula kosa na glavi jer nema on što tražiti na Tinderu. Ima mene i točka.

Druga stvar je kad mu na ulici ili u dućanu pogled pobjegne za zgodnom ženom. To je prirodno. Spontana, normalna muška reakcija. I ja pogledom popratim čvrstu mušku stražnjicu i lijepa ramena. Ali, ulogiravanje na aplikaciju za dejtanje dok si u vezi je zločin s predumišljajem.

Kao što rekoh, to mi nije nimalo privlačno ni sad dok sam solo. Ne želim frajera kojem namiguje konobarica dok nam donosi pizzu pa se ispostavi da su se matchirali i virtualno i za stvarno. Ili suprotno - da sjednemo u restoran, a posluži nas konobar koji me opslužio prije koji mjesec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Radije bih frajera koji nema ni Facebook, kojemu je još uvijek užitak čitati dnevne novine dok ispija subotnju jutarnju kavu i koji bez beda zaboravi mobitel kada izlazimo iz stana. I ne vrati se po njega.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.