Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Kakva majka, takva kći

Kate Moss ima nasljednicu. Lila Grace krenula stopama slavne majke

18- godišnja Lila Grace Moss nedavno je debitirala na pisti uz bok slavnoj mami i na pravom je putu da postane supermodel. Pogledaj koliko su Kate i Lila slične

Lila Grace i Kate Moss
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Lila Grace Moss-Hack naučila je puno toga od svoje majke, supermodela Kate Moss, a njih su dvije 27. siječnja prvi puta zajedno prošetale pistom na modnoj reviji Fendi, koji je predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2021., ujedno i prvu kolekciju dizajnerice Kim Jones kao kreativne direktorice brenda.

Image
Neprepoznatljiva

Demi Moore šokirala je sve na pariškom tjednu mode

Osamnaestogodišnja Lila, koja je prvo i jedino dijete Kate Moss i njezinog bivšeg partnera Jeffersona Hacka, prva je prošetala modnom pistom, u zadivljujućem ogrtaču s kapuljačom koji je nosila preko haljine.

Njezina majka Kate izašla je nakon nje, odjevena u elegantnu ukrašenu satensku haljinu. Nakon toga, njih su dvije zajedno pozirale u staklenoj kutiji kako bi prolaznici bolje vidjeli njihov look. Osim njih, pistom su prošetale i Naomi Campbell, Demi Moore i Bella Hadid.

Ova revija bila je samo još jedan od podsjetnika da mlada Lila zasigurno kreće stopama svoje majke, a sve se više priča i o njihovoj sličnosti, budući da ipak jabuka ne pada daleko od stabla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Podsjetimo, Lila je svoj prvi nastup kao model imala sa samo 14 godina - točno u istoj dobi kao i njezina majka Kate kad ju je otkrila osnivačica modne agencije Storm Model, Sarah Doukas. U sljedećim je godinama Lilina manekenska karijera doživjela pravi procvat - 2018. godine, u dobi od 16 godina, postala je zaštitno lice brenda Marc Jacobs Beauty, iste se godine pojavila na naslovnici časopisa Dazed, a mogli smo ju vidjeti u kampanji MiuMiu SS20.

Lila je na pisti debitirala prije samo nekoliko mjeseci na Pariškom tjednu mode, gdje je u listopadu otvorila reviju Miu Miu za proljeće/ljeto 2021. godine. Jasno je da geni supermodela rade snažno - iako Lila ima samo 18 godina, već se proslavila u svijetu modelinga, a koliko sliči svojoj majci, uvjeri se i sama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.