Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Naslovnica je njena

Jill Biden uspjelo ono što Melaniji nije, iako se trudila svim silama

Aktualna prva dama SAD-a ostvarila je snove koje je sanjala njezina prethodnica. Melania Trump žarko je željela zablistati na naslovnici prestižnog modnog časopisa, no u četiri godine mandata njezina supruga, to joj nije uspjelo. Jill je bilo dovoljno šest mjeseci

BeFunky-collagess.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Američka prva dama Jill Biden osvanula je na naslovnici kolovoškog izdanja Voguea, što je prije par godina žarko željela njezina prethodnica Melania Trump, no Bijelu kuću je napustila, a da joj se želja nije ostvarila.

Trumpova treća supruga bila je sigurna da će upravo njezin lik krasiti naslovnicu Voguea 2018. u rujnu, no na plastificiranim koricama najutjecajnijeg svjetskog modnog časopisa s jeseni je zablistala R&B diva Beyonce.

Prva dama Amerike, djevojka iz našeg susjedstva, nije mogla ostati hladna na ovaj potez Anne Wintour i nazvala je svoju asistenticu te joj se požalila. Ona je snimila razgovori i dala ga medijima koji su ga objavili. "Anna je cijelu, cijelu rujansku naslovnicu dala Beynce! Angažirat će crnog fotografa i to će biti prvi crni fotograf u Vogueu", požalila se tada vidno uznemirena Melania. No, Melaniji Trump ovo ne bi bio prvi put da je na naslovnici Voguea. Svoju priliku dobila je 2005. kada je uoči vjenčanja s Donaldom baš u Vogueu pokazala cijelome svijetu svoju vjenčanicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

No, da se vratimo aktualnoj prvoj dami SAD-a. Jill Biden naslovicu prestižnog časpisa dobila je samo šest mjeseci od inauguracije njezina supruga. Na njoj je osvanula u tamno plavoj haljini s floralnim printom koju potpisuje Oscar de la Renta.

U velikom intervjuu koji je dala ovom prilikom Vogueu poručila je javnosti da je njezin suprug puno smirenija osoba od prethodnika i da mu je glavna zadaća smiriti strasti na političkoj sceni. Prije 70-godišnje Jill Biden, na naslovnici Voguea bile su još dvije prve dame. Hillary Clinton i Michelle Obama. Michelle čak triput.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.