Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Od J.Lo do Halle Berry

Mogu posramiti i duplo mlađe: Slavne dame iznad 50 koje imaju liniju iz snova

Tajna njihovog izgleda ne leži u genetici i bogatstvu, već u vježbanju i zdravom načinu života. Ove slavne dame imaju liniju kao iz snova

slavne.50.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Kada vide slavnu ženu iznad 50 koja izgleda kao da joj je 20, mnogi odmah pomisle kako na tome može zahvaliti ili genetici, ili jednostavno činjenici da ima novaca pa si može priuštiti skupe tretmane. Stvarnost je, ipak, malo drugačija, a to dokazuju i ove slavne dame koje su navršile 50 godina, a izgledom mogu posramiti i neke duplo mlađe kolegice.

Image
Koliko bi im godina ti dala?

Izgledaju upola mlađe: Ove slavne dame uskoro slave 50. rođendan

Brojne slavne žene, od Jennifer Lopez i Demi Moore do Catherine Zete-Jones i Halle Berry, stare nevjerojatno graciozno i to ne samo zbog svoje genetike i bogatstva, već i zbog predanosti zdravlju, kondiciji i vježbanju. One brinu o sebi i svom tijelu na način da se zdravo hrane i da ne preskaču treninge, a rezultat je linija kao iz snova.

U nastavku pogledaj neke od slavnih dama koje izgledaju kao da nisu ni dana starije od 20 godina, ali i koja je tajna njihova odličnog izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jennifer Lopez

"U najboljoj sam formi u životu", priznala je Jennifer Lopez u svibnju 2021. u naslovnoj priči za InStyleov The Beauty Issue. Iako je oduvijek bila inspiracija i odlično je izgledala, što je starija, to je više počela vježbati. "U svojim 20-ima i 30-ima sam vježbala, ali ne kao sada. Nije da vježbam više, samo vježbam jače i pametnije. Radim to više zbog svog zdravlja nego zbog izgleda, što je smiješno. Kada radite stvari iz pravih razloga, zapravo izgledate bolje", priznala je 53-godišnjakinja.

Demi Moore

Glumica Demi Moore, dugogodišnja jogistica, nedavno je poboljšala svoju rutinu vježbanja uz pomoć satova vježbanja kod kuće. Ova 60-godišnjakinja također rado s obitelji ide na planinarenje, zdravo se hrani, ne pije alkohol i ne drogira se, a rezultat je linija kakvu je imala i prije 30-ak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Catherine Zeta-Jones

Za razliku od gotovo svake druge holivudske zvijezde, 53-godišnja glumica Catherine Zeta-Jones nema svog osobnog trenera i trenira sama. "Nemam trenera. Ludo, zar ne? Ali ne treba mi nitko da me motivira. Volim tjelovježbu", rekla je za InStyle i dodala da vježba najmanje 45 minuta dnevno, sedam dana u tjednu, a neki od njezinih omiljenih treninga su plivanje, tenis, peloton i step.

Salma Hayek

Iako je Salma Hayek nekoliko puta otkrila da mrzi vježbati, otkrila je kreativan način da aktivira svoje mišiće. "Neki ljudi imaju naviku vježbati ujutro, a ja to nisam razvila", rekla je za People. "Radim sa ženom u Londonu koja me naučila kako držati svoje tijelo na način da se mišići aktiviraju cijeli dan. Dakle, čak i kada perete zube, radite na mišićima", nastavila je. "To je obnavljajuća joga. Naučila me kako tonirati mišiće bez da ih stežem", priznala je 56-godišnja glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston oduvijek je imala jedno od najboljih tijela u Hollywoodu, ponajviše zahvaljujući svojoj predanosti zdravoj prehrani i tjelovježbi. Jednom je za InStyle otkrila da vježba gotovo svaki dan, barem pet ili šest dana u tjednu. A raznolikost je ključna kada se radi o vježbanju 53-godišnje glumice. Njezini omiljeni treninzi uključuju vožnju bicikla, jogu i odnedavno boks. "Postoji nešto u mentalnom aspektu boksa - vaš mozak mora raditi, ne sjedite samo na biciklu. To je nevjerojatno", rekla je za InStyle.

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley ne vježba, ali je vrlo aktivna. Ova 57-godišnja glumica za Us Weekly u listopadu 2018. pojasnila je da ostaje u formi tako što je aktivna, a to uključuje odlaske u šetnje, istezanje, malo joge ili malo pilatesa. Ipak, ona broji korake, hoda svaki dan i pokušava napraviti barem 10.000 koraka dnevno i svaki dan se malo isteže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Cindy Crawford

Cindy Crawford redovito provodi vježbe snage i dizanje utega, objavljujući svoje isječke na društvenim mrežama. Također boksa sa suprugom, igra golf i surfa. Nedavno je izjavila za časopis Red da je njezino vježbanje evoluiralo iz dana supermodela. "Dodala sam puno više istezanja i pilatesa i ne osjećam se više prisiljenom raditi neke teške vježbe", rekla je 56-godišnja bivša manekenka.

Halle Berry

Za Halle Berry fitnes je jednostavno dio života, samo što za to treba imati volju i želju. "Nekada je to bilo samo vježbanje s utezima, a onda sam krenula na pilates, zatim na jogu, a sada sam u borilačkim vještinama", objasnila je 56-godišnja glumica.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.