Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Slavi 45. rođendan!

Španjolska ljepotica koja je zavela jednog od najzgodnijih frajera Hollywooda

Elsa Pataky španjolska je glumica i model i supruga glumca Chrisa Hemswortha. 45-godišnja ljepotica poznata je po prelijepom licu i zanosnom tijelu i u petom desetljeću života, a mi ti danas donosimo priču o njezinom turbulentnom životu i ljubavnoj vezi koja ju je zauvijek promijenila

Elsa i Chris
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Elsa Pataky je španjolska glumica i model, no iako možda nije javnosti toliko poznata po svojim glumačkim ostvarenjima ili modnim kampanjama, ono što o njoj mnogi znaju je to da je tijekom svoje karijere ukrala srce čak dvojici holivudskih velikana. Ova zanosna plavuša lijepog lica i vretenastog tijela tako je sada već 11 godina u sretnom braku s, po mnogima, najzgodnijim glumcem Hollywooda – Australcem Chrisom Hemsworthom. No, prije no što se skrasila i rodila djecu svom odabraniku, Elsa je palila i žarila holivudskom scenom, slamala srca i općenito vodila turbulentan život kao iz filma.

shimmer fallback

Dakle, prisjetimo se njezine priče. Elsa je rođena u Španjolskoj 1976., a prvo se proslavila u svojoj domovini. Počela je raditi kao model još u tinejdžerskim danima, da bi se kasnije probila na španjolski, a potom i holivudski film. Iako ju definitivno ne možemo svrstati u isti rang kao i mnoge druge glumice s A liste, Elsa je izgradila karijeru dovoljno upečatljivu da privuče pozornost nekih znatno slavnijih holivudskih frajera.

shimmer fallback

Tako je na početku svoje karijere, kada je pretežito glumila u španjolskim i francuskim serijama i filmovima, odlučila srce pokloniti francuskom glumcu Michaëlu Younu s kojim je bila od 2004. do 2006. No nakon što se pojavila na naslovnici slavnog časopisa Maxim te odletjela u Kaliforniju ne bi li se okušala u izgradnji holivudske karijere, Elsa je poklekla pred šarmom najmlađeg oskarovca u povijesti i jednog od najvećih glumaca svoje generacije - Adriena Brodyja. Elsa i Adrien vezu su započeli odmah nakon upoznavanja, pa je tako ta romansa okončala njezin odnos s francuskim glumcem. Adrien joj je samo godinu dana kasnije kupio ogroman luksuzni stan u New Yorku, a jedno vrijeme su tamo zajedno i živjeli.

shimmer fallback

No, iako se sve na crvenim tepisima činilo idilično, a oni su se ljubili pred kamerama, 2009. je došao kraj te veze i to zato što se Adrien želio oženiti Elsom, a ona navodno nije bila spremna za brak. Naime, šuškalo se po tabloidima da je Adrien silno želio zasnovati obitelj, imati djecu i ženu, no Elsi to u tom trenutku nije bilo ni na kraj pameti – tako ga je odbila i slomila mu srce. Neki smatraju da se glumac do dan danas nije oporavio od toga udarca, jer u konačnici nije niti s jednom drugom damom stvorio obitelj, a od prekida s Elsom je prošlo već 12 godina.

shimmer fallback

I dok je tako tvrdila da ne želi brak i djecu, Elsa je upoznala australskog ljepotana i miljenika Hollywooda – Chrisa Hemswortha. Odjednom je zbog njega promijenila ploču. Upoznali su se 2010., a već krajem te iste godine su se i vjenčali – nije prošlo niti godinu dana od njezina prekida s Brodyjem. Elsa se zbog "Thora" preselila u njegovu rodnu Australiju, a par ima i troje djece te se za njih nikada nije vezao niti jedan jedini skandal, čak niti glasine o preljubima ili trzavicama u braku.

Chris i Elsa tako sada žive skladan obiteljski život, ona se u potpunosti posvetila odgoju njihove djece, a često ih se može vidjeti kako zajedno vježbaju i surfaju na australskim plažama. Tako je "Thor" uspio smiriti i ukrotiti zavodnicu Elsu te joj u potpunosti promijeniti život. S obzirom na to koliko sretno izgledaju svaki puta kad se pojave u javnosti, čini se kako su doista jedno u drugome pronašli srodnu dušu. U svakom slučaju, sretan rođendan Elsa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Image

11 razloga zbog kojih žene obožavaju Chrisa Hemswortha

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.