Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zabavno ili bizarno?

Crocsice za pse najnoviji su trend - bi li ih tvoj ljubimac nosio?

I dok su jednima plastične klopme za pse zabavne, drugima su bizarne, a jedno je sigurno - očito su popularne jer trenutačno su rasprodane

crocsice za pse.jpg
Foto: Geharty/Amazon
Budi najbolja verzija sebe.

Crocsice su vjerojatno obuća koja izaziva najveću podjelu na cijelom svijetu: ili ih voliš ili ih mrziš, ali bez obzira na njihovu estetiku, rijetko tko će reći da su neudobne.

Ako nekim slučajem pripadaš skupini obožavatelja ove funkcionalne gumene obuće, ljubav prema crocsicama sada možeš dijeliti i sa svojim psom.

Image

Krevetić za psa ili mačku koji izgleda kao divovska Crocsica? Prodano!

Iako posljednjih godina moda za pse apsolutno cvijeta, od high street kolekcija do modnih dodataka za pse, moramo priznati da nas nitko nije mogao pripremiti na pseće crocsice.

shimmer fallback

Za sve je zaslužan brend Geharty, koji u svojoj ponudi ima crocsice za pse u čak nekoliko jarkih boja za 14.99 dolara (cca 107 kn), a budući da su društvene mreže poput Instagrama i TikToka pune preslatkih njuškica u ovoj mini obući - čini se da će ovaj trend itekako zaživjeti.

I dok su jednima zabavne, drugima su bizarne, a jedno je sigurno - očito su popularne jer trenutno su rasprodane i još se ne zna kad će ponovno doći u prodaju. Ipak, čak i brend koji ih prodaje ističe da su ove fejk crocsice samo za zabavu i da nisu namijenjene za šetnje ili trčanje, već samo za slatku fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ako ti je potrebna dnevna doza smijeha i želiš vidjeti kako ove crocsice izgledaju na psima, u nastavku smo izdvojile nekoliko preslatkih njuški s Instagrama, a na tebi je da procijeniš koliko su psi zadovoljni ovim šlapicama.

Braća u crocsicama

Uživancija na plaži

Profesionalni Crocs model

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Velike i male crocsice

Za 'po doma'

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.