Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Rasplakala se pred kamerama

Adele kakvu još dosad nismo imali priliku vidjeti

Na Youtubeu je u ponedjeljak izašla posljednja epizoda serijala 'Carpool Karaoke' koje je osam godina radio britanski voditelj James Corden, a posebna gošća bila je Adele koju smo ovaj put vidjeli u potpuno drugačijem izdanju

adele2.PNG
Budi najbolja verzija sebe.

Adele je definitivno jedna od najvećih zvijezda današnjice, ali ujedno jedna i od najtajanstvenijih zvijezda. Nakon što se nekoliko godina povukla iz javnosti kako bi se posvetila majčinstvu, Adele se i posvetila gubitku kilograma, ali i novom životu. Sada smo dobili priliku vidjeti i njezinu ranjiviju stranu.

Adele je bila posebna gošća posljednje epizode serijala 'Carpool Karaoke' koju je više od osam godina vodio britanski voditelj James Corden. Pjevačica i voditelj u međuvremenu su postali najbolji prijatelji. Upravo zato je Adele njegova posljednja gošća u serijalu i ovaj put je ona došla po njega i vozila ga na set showa 'Late night with James Corden' koji se također gasi.

Image
Dobrodošla natrag

Prekinula šutnju, opet ljubi i izgleda bolje no ikad: Adele na naslovnici Voguea

No, njihov razgovor pretvorio se u pravi emotivni rollercoaster. Osim što smo dobili priliku saznati kako je Adele pjesmu "I drink wine" napisala upravo Cordenu, Adele je bila i na rubu suza kada je pričala o tome kako je bila nakon razvoda.

Definitivno, Adele kakvu dosad nismo imali priliku vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.