Budi najbolja verzija sebe.

Super "uradi sama" ideje za rođendanske poklone

Pronađite inspiraciju što sami napraviti i pokloniti obitelji i prijateljima

Budi najbolja verzija sebe.

Priznajte da i vi muku mučite za svaki rođendan pojedinog člana obitelji, supruga, dečka, brata ili prijateljice. To su datumi na koje svima njima želimo pokazati koliko su nam posebni i koliko nam znače i svaki put ispočetka prolazimo novu agoniju jer ne možemo odabrati idealan poklon. Mi ćemo vam pomoći da tome stanete na kraj!

Pripremili smo za vas nekoliko zanimljivih ideja za rođendanske poklone za koje nećete čak niti potrošiti puno novaca jer ih sve možete napraviti sami, u udobnosti vlastitog doma. Za njih vam je potrebno samo malo mašte, kreativnosti i slobodnog vremena.

Budi najbolja verzija sebe.

OTVORI KAD...

Ovakvo iznenađenje nikoga neće ostaviti ravnodušnim i svatko tko ga dobije bit će presretan jer je poklon zaista poseban i zanimljiv. Napravite pisma ili pripremite kutije za sitnice za koje znate da ih osoba koju darivate voli i upakirajte ih u omotnice sa zanimljivim porukama koje nalažu kada osoba treba otvoriti poklon. Jako fora stvar je što možete vidjeti koliko je osoba strpljiva i hoće li moći izdržati da ne otvori sve poklone odjednom i da se pridržava „zadanih termina“ otvaranja.

5 OSJETILA

Pokloni koji prikazuju 5 osjetila su originalni i zabavni jer prije nego ih osoba koju darujete otvori, može pokušati pogoditi što ste upakirali u kutije i vrećice i osmisliti vlastito nagađanje priče koja se krije iza imaginarnih osjetila.

Budi najbolja verzija sebe.

ROMANTIČNO IZNENAĐENJE

Za sve romantike, ovo je savršeno iznenađenje koje zaista ne iziskuje previše vremena i novaca. Kupite balone i napunite ih helijem, a zatim ih zavežite za dugačke, tanke vrpce na koje ćete pričvrstiti fotke. Fotografije mogu, ali i ne moraju tvoriti određenu priču. Možete odabrati samo one vama najdraže ili pak one koje su obilježile proteklih 365 dana slavljenika ili slavljenice.

STAKLENKA S 365 PORUKA

Jedan od najboljih načina kako da nekome pokažete koliko vam znači je staklenka s 365 pozitivnih poruka sastavljenih od zajedničkih sjećanja, lijepih citata i razloga kojima ćete objasniti svoju veliku naklonost osobi koju ste odlučili darovati.

NEOBIČNE TORTE

Ako niste od onih žena koje vole kolače i ne znate peći torte i slastice, ne brinite. Osobi koju darujete za rođendan možete pokloniti i improviziranu tortu od alkohola ili bilo kojih proizvoda koje slavljenik ili slavljenica jako vole.

FERRERO ANANAS

Ako poznajete nekoga tko strašno jako voli Ferrero čokoladice ili je lud za ananasom, ovo je divna ideja kako nekoga razveseliti i pokloniti mu sjajan i originalan poklon za rođendan.

KOVČEG S BLAGOM

Kovčeg s blagom poklonite osobi koju strašno volite kako biste joj poručili da je ona vaše blago za koje čuvate samo lijepe riječi, geste i naravno, savršen i personalizirani poklon za rođendan. U kovčeg možete instalirati bežične lampice koje će ostaviti romantičan dojam, a napunite ga s proizvodima i sitnicama koje osoba koju darujete najviše voli.

SJEĆAŠ SE KADA SMO...

Ne morate pisati 365 poruka za svaki dan kao što smo prije predložili. U staklenku možete smjestiti i male poruke koje će slavljeniku ili slavljenici izmamiti osmijeh na lice kada pročita što ste sve zajedno prošli.

KUPONI/KARTICE S POKLONIMA

Kupone s izazovima i nagradama za slavljenika ili slavljenicu možete sakriti u njegov ili njezin novčanik ili na neko mjesto gdje će ih vrlo brzo pronaći, a onda mu/joj zadajte rok u kojem ih mora iskoristiti. Možete ih napraviti u dva poteza rukom ili ih jednostavno isprintati s interneta ako niste dovoljno nadareni za rad s flomasterima.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.