Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Karizmatični i najbolji

Svjetsko prvenstvo u odbojci: Ovi odbojkaši već su osvojili ženska srca

U Sloveniji i Poljskoj započelo je Svjetsko prvenstvo u odbojci i već su izašle liste odbojkaša koje žene obožavaju

profimedia-0681225797.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Svjetsko prvenstvo u odbojci za muškarce 2022. počelo je 26. kolovoza, a radi se o dvadesetom izdanju ovog turnira. Dvadeset četiri najbolje svjetske odbojkaške muške ekipe pokušat će osvojiti medalje. Svjetsko prvenstvo se prvobitno trebalo održati u Rusiji, ali zbog rata u Ukrajini oduzeta su im organizacijsk prava. Zbog toga su Poljska i Slovenija domaćini ovogodišnjeg prestižnog natjecanja, a nažalost naša reprezentacija nije prisutna.

Image
A koji je tebi najzgodniji?

Ljepša strana nogometa: Tko su naši najzgodniji nogometaši?

Svjetsko prvenstvo trajat će do 11. rujna i svi ljubitelji odbojke i sporta moći će uživati u najboljoj igri. Naravno kao i na svakom natjecanju neke ekipe su favoriti, a svi predivađaju dobre rezultate za Poljsku, oni će braniti svoju titulu svjetskih prvaka. Brazil i Francuska su također ekipe koje je dominirale na proteklim natjecanjima i svakako se očekuje velika borba.

No kao i na svakom natjecanju, neki sportaši posebno privuku pažnju svojom karizmom. Stoga su već napravljeni popisi najzgodnijih odbojkaša, a ovi muškarci su se našli na njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Antoine Brizard (Francuska)

Ovaj dugokosi sportaš istaknuo se na Europskom prvenstvu u Poljskoj 2017. godine iako je Francuska zauzela deveto mjesto. No pobijedili su na Olimpijskim igrama u Tokiju, također su među favoritima i na ovom natjecanju pa će mnogi uživati u igri ovog igrača. Konkurencija je jaka, ali su prognoze za Francuze odlične.

Klemen Čebulj (Slovenija)

Klemen je prvi put igrao u slovenskoj reprezentaciji 2010. godine, a već sljedeće godine su osvojili broncu na Europskom prvenstvu. Četiri godine kasnije osvojili su zlatnu medalju. Slovenci ga smatraju izuzetnim igračem i očekuju da će na ovom prvenstvu odlično igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Stephen Boyer (Francuska)

Mladi francuski reprezentativac sudjelovao je i u pobjedi na Olimpijskim igrama u Tokiju te osvojio Svjetsko prvenstvo prije pet godina. Ovaj 26-godišnjak inače igra za poljski klub Jastrzębski Węgiel.

Amin Esmaeilnezhad (Iran)

25-godišnji Iranac postao jedno od najpopularnijih lica u svojoj ekipi. Reprezentaciji svoje zemlje pridružio se prije godinu dana, ali je odmah postao jedan od najvažnijih igrača. Mnogi očekuju da će i na ovom Svjetskom prvenstvu pokazati svoje vještine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Julian Zenger (Njemačka)

Mladi njemački igrač, ima samo 24 godine, već je postao jedan od najboljih i najvažnijih članova reprezentacije. Uspješan je i u kupskoj odbojci, a na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu sigurno će se ponovno istaknuti.

Earvin Ngapeth (Francuska)

Francuski reprezentativac Ngapeth jedan je od najzabavnijih, najnepredvidivijih i najvještijih igrača svjetske odbojke. Ovaj 31-godišnjak uvijek je najbolji u najvažnijim utakmicama. Smatra se ključnim igračem u francuskoj reprezentaciji i od njega se puno očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.