Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
'Izašli iz ormara'

Posve iskreno: Ove slavne face nedavno su javno progovorile o svojoj seksualnosti

Nekada je bilo jako teško javno priznati da ste homoseksualne orijentacije ili biseksualne, no danas je sve više otvorenih ljudi, ali i slavih osoba koje su javno progovorie o svojoj seksualnosti te tako malo po malo razbijaju stigmu o seksualnostima i rodnom identitetu

BeFunky-collage129.jpg
Foto: Profimedia
Budi najbolja verzija sebe.

Naziv LGBTQ+ danas se često čuje i više nije čudno da se osobe izjašnjavaju kao homoseksualne, transseksualne ili transrodne. Izjašnjavanje prema seksualnim preferencijama ili na osnovu rodnog identiteta danas je normalna u većini modernog svijeta, ali nije uvijek bilo tako. Prve demonstracije započele su u Americi 1920-ih godina a nastavile su se kroz desetljeća sve do danas.

Image
Djeca slavnih

Ovi slavni roditelji imaju LGBTQ+ djecu i iznimno su ponosni na njih

Mnogi poznati i slavni spadaju u ovu kategoriju 'neheteroseksualnih' osoba koje su zbog svog javnog djelovanja ove različitosti bitno približile masama. Brojni pripadnici LGBT populacije ustručavaju se to priznati, a ipak neke slavne face ponosno su i glasno to podijelile s cijelim svijetom i tako malo po malo razbijale stigmu o seksualnostima i rodnom identitetu. Ricky Martin, Jodie Foster, Ellen DeGeneres, Cynthia Nixon, samo su neki od svjetski poznatih osoba koje i danas svojim djelovanjem razbijaju stigmu oko seksualnosti. A ove godine pridružile su im se brojne nove face iz svijeta poznatih i slavnih koje su konačno odlučile javno priznati svoju seksualnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Rebel Wilson

Glumica poznata po ulogama u komedijama, ali i svojoj nedavnoj potpunoj tjelesnoj preobrazbi (skinula je više od 40 kilograma) odlučila je priznati da je biseksualka. Popularna glumica Rebel Wilson (42) na društvenim mrežama je objavila da ima curu. Nakon brojnih heteroseksualnih veza, Rebel se upustila u ljubavni odnos s glumicom Ramonom Agrumom. Na svom profilu napisala je ' Mislila sam da tražim Disneyjeva princa.. Ali možda mi je cijelo vrijeme bila potrebna Disneyjeva princeza. Ipak, poslije su se pojavila nagađanja kako je Rebel bila pod pritiskom medija koji su joj zaprijetili da će objaviti njezinu vezu, pa je odlučila da će radije to ona učiniti sama.

shimmer fallback

Ava Phillippe

Kći slavne glumice Reese Witherspoon i Ryana Phillippea  također je javno progovorila o svojoj seksualnosti i rekla kako je panseksualka. Ava Phillippe (22) odgovarala je na pitanja koja su joj fanovi postavili na Instagramu, između ostalog i na pitanje svoje seksualnosti. Na svom profilu napisala je da je privlače ljudi, te kako je spol apsolutno nebitan.

shimmer fallback

Chrishell Stause

Zvijezda reality showa "Selling Sunset" svoju je seksualnost ponosno podijelila u video poruci na svom Instagram profilu. 'Za sve vas koji ste otvoreni prema novim stvarima, odlični ste. Spol je fizičko obilježje, a rod je kako se netko identificira', napisala je Stause i dodala da je privlači muška energija ali joj je nebitno dali je to muški ili ženski spol po čemu možemo zaključiti kako je relity zvijezda biseksualka. Glumica je u vezi s australskim glazbenikom koji se naziva G Filip, a koji nema rodnu ni spolnu identifikaciju. Naime, dotični se ne želi izjasniti niti kao muško ni kao žensko. Takve osobe nazivaju se 'nebinarnima' , a to znači da je pojedinac odabrao rodne identitete koji nisu ni muški ni ženski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Willow Shields

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji filmova Igre gladi (The Hunger Games) nakon dugo šuškanja objavila je svoju biseksualnost. To je učinila fotografijom na kojoj drži zastavu duginih boja na svom Instagram profilu. Čestitala je svima 'Pride Day' i izjasnila se kao biseksualka. Šira javnost dugo je vremena nagađala da Shields nešto krije, a sada je jasno i što.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.