Budi najbolja verzija sebe.

Vrhunska zabava na otvorenju skijaške sezone

Atlasov katalog predstavlja preko 60 skijaških destinacija s preko 320 objekata u Austriji, Italiji, Francuskoj i Sloveniji te novost u ponudi – Francusku a la carte.

Budi najbolja verzija sebe.

Sve niže temperature i očekivanje snježnih pahulja podsjećaju nas da se bliži početak skijaške sezone.  Ukoliko još niste razmišljali o tome gdje ćete provesti zimovanje, Atlas je pripremio brojne skijaške poslastice na preko 60 skijaških destinacija. Atlasovi klubovi s licenciranim školama skijanja jamče sigurno i zabavno prvo skijaško iskustvo, a tu je i organizirani autobusni prijevoz za neke od destinacija u ponudi. Hrvatski skijaški tjedan pada u razdoblju niske sezone na većini skijaških destinacija te je zimska ponuda cjenovno prilagođena svim ljubiteljima zimskog odmora.

Zimska poslastica na francuski načinTeško je nabrojiti sve razloge za odabir zimovanja u Francuskoj, no izdvojit ćemo dva, zbog koja više nećete dvojiti. Ove zime, po prvi puta, turistička agencija Atlas vodi vas na otvorenje skijaške sezone u Francuskoj, izravnim charter letom iz Zagreba. Poletite do francuskih top destinacija Val d'Isere, Megeve, Val Thorans ili Meribel i uživajte u specifičnoj kvaliteti snijega, poznatoj diljem svijeta, mnoštvu nacionalnih parkova, jezerima u podnožjima planina te najvišim vrhovima u cijeloj Europi na čelu s krovom Europe - Mt. Blancom. Da vas ove godine očekuje najbolji zimski odmor s daškom glamura, nagovještava i nova à la carte ponuda stvorena za uživanje u francuskim delicijama čije ćete okuse još dugo pamtiti, s obzirom da restorane u čak 11 vrhunskih objekata krase i Michelinove zvjezdice. Primjer jednog takvog svakako je „La Base Camp“ - restoran s Michelinovom zvjezdicom „Les Explorateurs“, koji se nalazi u sklopu hotela Pashmina 5.* Ovdje vas, osim kulinarske ekstaze koju potpisuje Chef Josselin Jeanblanc, očekuje i Wellness by L’Occitane, čija će vam SPA usluga zasigurno prijati nakon dana provedenog na snijegu.

Budi najbolja verzija sebe.Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa pred novu skijašku sezonu je izjavio: „Nakon uspješne turističke sezone u Hrvatskoj koja je rasla između 30 i 40%, puno očekujemo i od zimskog razdoblja, djelomično i zbog činjenice da hrvatski skijaški tjedan terminom prate i školski praznici uz koje se veže velik dio klijenata. Već sada bilježimo rast prodaje first minute aranžmana. Osobito nas veseli što smo tržištu ponudili izravan charter let za vrhunska francuska odredišta, što je pozdravilo i Veleposlanstvo Francuske, kao i naši francuski partneri. Ovime prekidamo trend pozicioniranja Francuske kao niskobudžetne skijaške destinacije za hrvatske skijaše te nudimo ono najbolje od ove vrhunske skijaške i gastro destinacije, što je tržište već prepoznalo te bilježimo i prve rezervacije.“

Provedite nezaboravne dane na prvom snijegu u istočnom Tirolu - Ski Opening Matrei i Sillian 14-17.12.2017.Ski opening No. 1 – započnite skijašku sezonu u društvu prijatelja, uz pratnju Atlasovog ski teama, obilje događanja, glazbe, isprobajte najnovije modele skija i pripremite se za skijašku sezonu koja je pred vama. U Matreiu vas očekuje Welcome party s poznatim DJ-em, koji će se pobrinuti za vrhunsku zabavu. Zabava tu ne prestaje - za otvorenje pripremljene su tematske zabavne večeri i cjelodnevni program animacije i zabave, a moći ćete isprobati i najnovije skije.

Atlas luxury – zimska poslastica koja će goditi pravim skijaškim hedonistima

Budi najbolja verzija sebe.Želite li svom zimskom odmoru dodati dašak glamura, Atlas je za vas pripremio posebnu ponudu. Očekuje vas 11 vrhunskih objekata u blizini skijaških staza s restoranima od kojih neke krase Michelinove zvjezdice ili Haube. Uživajte u spa centrima, izvanrednoj hotelskoj usluzi uz velik osmijeh domaćina i gastro pričama čiji se okus ne zaboravlja.Cjelokupna ponuda dostupna je i za online kupnju na atlas.hr-u, a Atlasovi savjetnici za putovanja u poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku i Osijeku trude se odgovoriti i na svaki individualni upit klijenata.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.