VLM Airlines uspostavio nove linije iz Maribora

Uspotavljen prvi redoviti let sa zračne luke Edvard Rusjan u Mariboru

VLM Airlines je ovaj tjedan započeo letove na dvije nove zračne linije između svoje slovenske baze u Mariboru i dvije popularne hrvatske destinacije - Splita i Dubrovnika. VLM kabinska posada i putnici koji su bili prisutni na prvom letu iz Maribora za Split dočekani su od strane Saše Pelko, zamjenika gradonačelnika Maribora, Gilliana Yeunga, izvršnog direktora SHS Aviation B.V, i Borisa Bobeka, direktora mariborske zračne luke Edvard Rusjan. Redoviti letovi između Maribora do Splita i Dubrovnika biti će obavljani tijekom kolovoza, svakog utorka, turbopropnim zrakoplovom Fokker 50.

Karte za ove letove su u prodaji na www.flyvlm.com po cijeni od 39 eura na liniji od Maribora do Splita i od 49 eura na liniji od Maribora do Dubrovnika.*

I narednim tjednima VLM Airlines će objaviti više detalja o planiranom redu letenja tijekom zimske sezone koja počinje 29. listopada 2017.

* Cijena karte u jednom smjeru sa uračunatim svim pristojbama i obaveznim doplatama. Cijena uključuje prijevoz do 20kg predane prtljage i do 10kg kabinske prtljage. Parking na zračnoj luci u Mariboru je besplatan za sve putnike.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.