Budi najbolja verzija sebe.

Savršeno mjesto za obiteljski skijaški odmor

Opsežno moderniziran Dolomiten Residenz **** s Sporthotel Sillian nudi sve za obiteljski opuštajući zimski odmor

Budi najbolja verzija sebe.

Sa 3.000 m² površine spa i wellness centrom, profesionalnom uslugom skrbi za djecu i mlade te izravnim pristupom skijaškom području Hochpustertal, Dolomiten Residenz ****s Sporthotel Sillian je idealan za zimski odmor. Uz jedinstveno niske cijene karata za djecu, ski Hit Osttirol pruža dodatne dobre razloge za odmor na austrijskoj južnoj strani Alpa.Dolomiten Residenz **** s Sporthotel Sillian od prošle zime prema istočno-tirolskoj ocjeni ima superior standard. Nakon velikog renoviranja i ekspanzije, prvi obiteljski wellness hotel u Istočnom Tirolu jedan je od najboljih skijaških hotela u Tirolu. Gosti mogu birati između studija s odvojenim spavaćim sobama, dvokrevetnih soba koje se mogu kombinirati u junior suite ili pak istaknutih šest novih premium apartmana koji će oduševiti i odrasle i djecu s privatnim spa centrom, kadom i jedinstvenim pogledom na Dolomite.

Budi najbolja verzija sebe.I hotelska  vitalrezidencija Schloss Heinfels postavlja wellness standarde na površini od 3.000 m² s novim privatnim spa i sobama za tretmane, dječjim bazenom i ekskluzivnim saunama. Kulinarska ekipa iz hotela brine se svojom istočnotirolskom kuhinjom da u Dolomiten-Residenz **** s Sporthotelu Sillianu kulinarske želje ne ostanu neispunjena. Povrh svega, hotel je osvojio HolidayCheck-Award za 2015.g. i Spa Award za 2017.g. u vodiču za relaksaciju.Budi najbolja verzija sebe.


Posebno za obitelji, Sporthotel Sillian je idealna adresa za nezaboravan skijaški odmor, bez obzira na to putujete li sa širom ili užom obitelji, s malom djecom ili tinejdžerima. Cijena noćenja uključuje dnevno dvanaest sati profesionalne brige o djeci - u proširenom dječjem klubu Häppi Päpi Kids. Tamo djeca imaju dvostruko više prostora za igru, oblikovanje i slaganje. I zahvaljujući velikim prozorima s pogledom na terasu i predvorje hotela, najmlađi su uvijek u sredini hotela. Djeca i adolescenti od dvanaest godina mogu iskusiti  zabavu u novom Teen Clubu 12+ i avanturu u prirodi i pronaći nove prijatelje. Također, večernji program je osmišljen isključivo po ukusu adolescenata: pripremanje bezalkoholnih koktela, pripremanje pizze ili tjestenine, u Teen Club 12+ mladima je dostupan „zabavan odmor al dente”.U neposrednoj blizini Sporthotela čeka vas skijaški centar Sillian u Hochpustertalu, skijalište s 4 zvjezdice prema skiresort.info. Sa skijaškim stazama od 1100 do 2400 metara nadmorske visine, visokog prirodnog snijega, puno sunca i prekrasne panorame, skijalište Dolomiti Sillian je idealan teren za opuštajući skijaški odmor za cijelu obitelj.Kao dio skijaškog područja Ski)Hit, skijalište Sillian u dolini Hochpustertal nudi obiteljima nenadmašnu ponudu s niskom cijenom. Sa Ski)Hit skijaškom kartom gosti imaju pristup na osam vrhunskih skijališta u Istočnom Tirolu i Koruškoj. Osim skijališta Sillian, uključeni su Ankogel i Mölltaler glečer, Großglockner Resort Kals-Matrei i skijaški centar St. Jakob u Defereggentalu. Djeca do šest godina imaju besplatne vožnje na cijelom skijalištu, djeca i tinejdžeri između 6 i 18 godina imaju 50% popusta.

A posebno je ski hit privlačan za velike obitelji: samo roditelji i dvoje najstarije djece mlađe od 18 godina plaćaju, a za svako dodatno maloljetno dijete skijaški je transfer besplatan.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.