Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Izgleda nestvarno

Pupnatska Luka - rajska plaža koju trebaš posjetiti već ovog ljeta

Korčula je uvrštena među najljepše otoke svijeta, a na ovom se jadranskom biseru krije i čitav niz prekrasnih plaža. Jedna od njih je i Pupnatska Luka

profimedia-0528993784.jpeg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Poznato je da se na našem Jadranu kriju neke od najljepših plaža u Europi pa i šire, a mnoge se nalaze na nekima od naših prekrasnih otoka. Korčula je zasigurno jedan od naših najčarobnijih otoka, a nedavno je uvrštena i na listu najljepših otoka na svijetu pa ako je još nisi posjetila, svakako to učini ovog ljeta.

Image
Jedna od najljepših na našoj obali

Oaza na otoku Krku: Prekrasna plaža Oprna koju se isplati posjetiti

Na Korčuli su se smjestile i brojne bajkovite plaže koje izgledaju kao da su ispale iz nekih egzotičnih filmova. Jedna od takvih plaža krije se i u uvali zvanoj Pupnatska Luka, a nalazi se samo 15 kilometara dalje od grada Korčule, u blizini mjesta Pupnat.

Posebnost ove šljunčane plaže je kristalno čisto more, a iako na samoj plaži nema hlada, u blizini je borova šuma u koju se možeš skloniti od sunca. S plaže se pruža i predivan pogled na tirkizno plavo more i na kanal sve do otoka Lastova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Do same uvale vodi uska i zavojita cesta na kraju koje se nalazi veliko parkiralište, ali se put svakako isplati. Odmah pokraj plaže nalaze se i konoba te kafić u kojemu se posjetitelji mogu okrijepiti, popiti kavu ili nešto pojesti, a u blizini je i nekoliko apartmana koji nude smještaj.

Pupnatska Luka još uvijek nije razvikana poput nekih drugih poznatih plaža na Jadranu, no zbog svoje nestvarne ljepote iz dana u dan privlači sve veći broj posjetitelja pa ako imaš prilike svakako je posjeti već ovog ljeta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.