Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Predivna plaža

Jedna od najposebnijih uvala nalazi se kod Zadra i pruža predivan pogled na Velebit

Na samo dvadesetak kilometara od Zadra, u mjestu Vrsi, smjestila se ova predivna uvala i plaža koja izgleda kao pravi komadić raja

profimedia-0627815712.jpg
Foto: Profimedia
Budi najbolja verzija sebe.

Već smo duboko zakoračili u srpanj, godišnji odmori već su počeli, a da je hrvatska obala savršena destinacija za ljetni odmor to već svi dobro znaju. I ne samo to - nadaleko je poznato da je Hrvatska dom brojnim predivnim plažama i uvalama koje ostavljaju bez daha i koje imaju sve što ti je potrebno da se odmoriš i napuniš baterije, a o jednoj takvoj pišemo i danas.

Image
Skriveni dragulj

Raj na zemlji: Jesi li već posjetila jednu od najljepših hrvatskih uvala?

Jedna od takvih uvala u kojoj se možeš opustiti i uživati u kristalno čistom moru i predivnom pogledu na Velebit je Duboka Draga, uvala i plaža koja je iz godine u godinu sve popularnija i koja polako osvaja titulu jedne od najpoznatijih plaža u Hrvatskoj. Ona se jednostavno mora naći na tvojoj "wish" listi, a kada ju vidiš, bit će ti jasno i zašto.

Smještena samo dvadesetak kilometara od Zadra u mjestu Vrsi, ova plaža pružit će ti osamu i mir, sve zahvaljujući svojoj lokaciji - smještena je između stijena, a okružuje ju predivno plavo i čisto more i zapanjujući pogled na Velebit. Ovdje nema buke, ali ni hlada, pa se pobrini da uzmeš suncobran, a do nje će ti trebati oko deset minuta hoda od centra Vrsi makadamskim putem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Za sve one koji su željni pravog godišnjeg odmora, na osami i bez prevelike gužve, uvala Duboka Draga savršeno je mjesto, a ako si smještena bilo gdje u okolici Zadra, do nje moraš svratiti. Ipak, to što je na osami ne znači da se nemaš gdje rashladiti - na ovoj je plaži odnedavno otvoren i Beach bar Punat u kojemu se možeš osvježiti hladnim napitcima u pauzama između kupanja.

Mjesto Vrsi može se pohvaliti i još nekim uvalama, pa se tako u blizini Duboke Drage nalaze se još neke, jednako lijepe uvale i plaže koje ne smiješ zaobići, poput uvale Kukinice, Matejine uvale, uvale Ljaljkovače i velike Rasovače, a koju god od njih posjetiš, nećeš se razočarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.