Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Piknik-nacija vas vodi u Međimurje! Idemo?

Veliki specijal RTL-ovog digitalnog portfelja za ovu prigodu pripremio je fantastične nagrade koje možete osvojiti u sklopu nagradnog natječaja „Piknik-nacija vodi vas u Međimurje!“.

Piknik-nacija vas vodi u Međimurje! Idemo?
Budi najbolja verzija sebe.

Hrvati su nacija koja obožava piknike. Veliki specijal RTL-ovog digitalnog portfelja za ovu prigodu pripremio je fantastične nagrade koje možete osvojiti u sklopu nagradnog natječaja „Piknik-nacija vodi vas u Međimurje!“. 

Projekt Piknik-nacija objedinjuje informacije o izletničkim destinacijama, neistraženoj Hrvatskoj, ideje kako organizirati piknik u gradu i kako postati dio Piknik-nacije. U sklopu velikog specijala vodimo vas u Međimurje, a nagrade koje smo pripremili savršene su za obitelji, ali i avanturiste željne vožnje biciklom po vinskim cestama i degustiranja najboljih međimurskih specijaliteta. Pravilnik o sudjelovanju možete pročitati OVDJE, a nagrade koje možete osvojiti su:

1x  noćenje u apartmanu Vila Toplice Sveti Martin 1x  piknik-košara međimurskih specijaliteta i vina 1x  četiri ulaznice za aquaparkMartilandia Life Class Terme Sveti Martin  1x  četiri kupona Međimurje daje više

Sve što trebate je odgovoriti točno na dva pitanja, izabrati nagradu i napisati popevku kako biste nas uvjerili da baš vi zaslužujete jednu od četiri super nagrade. Nagradni natječaj traje sve do 9. kolovoza. Idemo u Međimurje? IDEMO!

Više o Međimurju pročitajte ovdje

Pravilnik pročitajte ovdje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.