Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Ove zime posjetite Maribor

Odmor i održavanje zdravlja kod najstarije vinove loze

Ove zime posjetite Maribor
Budi najbolja verzija sebe.

Među važnije konkurentske prednosti Maribora ubrajaju se darovi prirode kao što su Pohorje s neizmjernim mogućnostima za rekreaciju i odmor, izvor s ljekovitom termalnom vodom, a i vinorodni brežuljci te rijeka Drava koja daje gradu posebnu draž. Moderni hoteli i terme nude niz usluga za zdravlje i dobrobit čovjeka - od sauni, masaža i termalnih bazena do fitnesa i joge, vježbališta za trening različitih sportova pa sve do posebnosti kao što su planinski wellness i energetske točke.

Odmarate se ili ste aktivni, svo ste vrijeme u blizini 400-godišnje vinove loze - najstarije na svijetu i upisane u Guinnessovu knjigu rekorda. Staru su lozu posadili krajem srednjeg vijeka kada su Maribor napadali Turci. Preživjela je bitke, požare i uši koje su uništile većinu ostalih loza ovoga vinorodnog područja.  Danas potomke ove loze rastu na gotovo svim kontinentima i u mnogim slovenskim gradovima.

shimmer fallback


Foto: Ciril Ambroz


Više informacija o turističkoj ponudi Maribora


Foto: Marko Petrej


Beskrajno uživanje u ponudi Termi Maribor

Terme Maribor nude smještaj u sedam hotela u centru Maribora (hotel Orel i poslovni hotel s četiri zvjezdice koji nudi prostore za održavanje seminara Best Western Plus hotel Piramida) i na Pohorju (Arena s četiri zvjezdice, Habakuk sa wellness centrom na obroncima pohorskih šuma, Bellevue u neposrednoj blizini skijališta, Bolfenk pored Bellevuea, Videc se nalazi na 1050 m nadmorske visine u hotelsko-apartmanskom naselju Bolfenk).

U Medicinsko-rekreacijskom centru „Fontana“ na raspolaganju su brojne specijalističke ambulante, gdje se možete naručiti na pregled kod priznatih liječnika specijalista, a opustiti se možete u bazenima i whirlpoolovima s termalnom vodom.

shimmer fallback


Foto: ŠC Pohorje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.


Za odmor i zdravlje

Povezanost Medicinskog centra „Fontana“ i Hotela Habakuk pruža neizmjerne mogućnosti za goste koji traže odmor i istovremeno žele sačuvati ili poboljšati svoje zdravlje. Hotel Habakuk nalazi se u prekrasnom prirodnom okruženju na obroncima pohorskih šuma. Boravak u superior sobama, korištenje Wellness-Spa centra s bazenima s termalnom vodom, fitness centrom i saunama te bogatstvo gastronomskih okusa u restoranima pruža našim gostima nezaboravan doživljaj.

shimmer fallback


Foto: Terme Maribor


U Wellness-Med-Spa centru spojili su usluge na najvišoj razini sa zdravstvenim uslugama s područja estetike, ortopedije i bioenergetike te revolucionarne koncepte priznate kozmetike Babor.

Terme Maribor ponosni su vlasnik gostionice Pri treh ribnikih gdje se gosti mogu prepustiti brojnim gastronomskim užicima. 
Trgovačka djelatnost zaokružuje ponudu Termi Maribor ponudom proizvoda u prodavaonicama Travel shop na graničnim prijelazima. 

Više informacija o Termama Maribor

Naslovna fotografija: Vidrih Miha

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.