Budi najbolja verzija sebe.

Otvoren luksuzni hotel „Spa Golfer“ u Svetom Martinu na Muri

Spa & wellness oaza sjeverozapadne Hrvatske

Budi najbolja verzija sebe.

Prošli tjedan je u Svetom Martinu na Muri otvoren novi  hotel sa četiri zvjezdice Spa Golfer. Ovo je samo još jedan korak na putu prema tome da Sveti Martin postane vodeći spa & golf resort u regiji, koji će svojim daljnjim razvojem utjecati na povećanje obujma gospodarstva u okruženju te na podizanje razine kvalitete wellness usluga u Hrvatskoj. Novi hotel, okružen pitomim međimurskim bregima, mjesto je na kojem će se i najzahtjevniji gosti osjećati ugodno i opušteno.

Svečanu ceremoniju otvaranja popratili su brojni uzvanici između kojih i predsjednik Stjepan Mesić, ministar turizma Damir Bajs te međimurski župan Ivica Perhoč, a domaćini su se pobrinuli da se svi osjećaju ugodno uz pripremljen zanimljiv program. Svečana je večera, u svojoj osebujnosti raznovrsnim specijalitetima i vrhunskim vinima poznatih i priznatih međimurskih vinara, nadmašila očekivanja i pokazala razinu kvalitete kojom Spa Golfer Hotel želi nastupati na domaćem i stranom tržištu. Nakon večere, domaćini su pokazali bogate sadržaje hotela te osigurali dobru zabavu uz koncert Dixieland banda, Bojana Jambrošića, Natali Dizdar, Gorana Karana i Vinka Coce. Fešta se u odličnoj atmosferi nastavila do duboko u noć u disco clubu hotela.

Završetkom hotela i golf terena, Toplice Sveti Martin predstavljaju najveći projekt kontinentalnog turizma s dosadašnjom investicijom od preko 300 milijuna kuna i preko 200 zaposlenika. Projekt razvoja „Spa & Golf Resorta Sveti Martin“ i njegova postupna transformacija u sadržajno bogati kompleks zamišljena je i provodi se kroz četiri pažljivo planirane faze kapitalnih ulaganja u infrastrukturu i kadrove. Za prve tri se s ponosom može reći da su gotovo u cijelosti realizirane.

Budi najbolja verzija sebe.

Ove godine Resort je dobio smještaj u luksuznom hotelu 4* „Spa Golfer“. Hotel kapaciteta 320 kreveta (151 moderno opremljena soba i 6 suite-a) pruža gostima poseban ugođaj, a upotpunjuju ga pogledi na golf terene, prirodu i bazene.

U sklopu hotela nalazi se kongresni centar za 450 osoba, dok luksuzni wellness centar na 1.800 kvadrata uz holističke programe, individualni pristup te modernu opremu pruža jedinstvo duha i tijela. Educirano i ljubazno osoblje završni je dodir kojim jedinstveni wellness centar postaje čaroban izvor ljepote i užitka.

Nova sportska dvorana nudi sadržaje pogodne za sportske pripreme profesionalnih sportaša i sportski užitak rekreativnih sportaša, uključujući teren s pomičnim tribinama, svlačionice, vrhunsku teretanu, dvoranu za fitness ili borilačke sportove, te prostorije za trenere. Golf tereni s 9 rupa među prvima u Europi imaju grijane greenove od umjetne trave. Na taj se način istovremeno štiti priroda zbog smanjene upotrebe pesticida i omogućava igranje tijekom cijele godine.

U izgradnji je također i 20 luksuznih vila iznad golf terena koje će biti na prodaju. U budućnosti je u četvrtoj fazi planirana izgradnja drugog hotela i zabavnog centra te individualna izgradnja naselja prema detaljnom planu. U završnici te posljednje faze planirano je oko 1.000 kreveta i do 200.000 noćenja, čime bi Međimurska županija postala jedna od najjačih kontinentalnih županija po broju noćenja. Već sada utjecaj „Spa & Golf Resorta Sveti Martin“ na Međimursku županiju je izrazito povoljan jer je broj noćenja od otvaranja bazenskog i apartmanskog kompleksa do danas porastao za više od 3,5 puta.

Budi najbolja verzija sebe.

U konačnici može se reći da je „Spa & Golf Resort Sveti Martin“, unatoč izrazito brzom rastu, jedinstvena ekološki sačuvana destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, romantiku i obiteljski odmor, sport i aktivni odmor, team-building i kongres, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.