Budi najbolja verzija sebe.

Osvojite putovanje u središte Beča: Falkensteiner Hotel Wien Margareten

Osvojite City Break putovanje i povedite svoju najbolju prijateljicu sa sobom

Budi najbolja verzija sebe.

Vaš omiljeni portal Žena.hr i Falkensteiner hoteli nude vam mogućnost osvajanja City Break putovanja za dvije osobe – Vas i Vašu prijateljicu – u četiri magična europska grada: Beč, Bratislavu, Prag i Beograd.

Nagradna igra trajat će tijekom studenog i prosinca, u kojima ćemo nagraditi ukupno 4 vjerne čitateljice, a da biste se prijavile na sudjelovanje jednostavno nam pošaljite zajedničku fotografiju Vas i Vaše prijateljice. Prijateljice s najzanimljivijih fotografija obradovat ćemo vikendom u jednom od Falkensteiner gradskih hotela. Ponuda uključuje 2 noćenja s doručkom uz besplatno korištenje City SPA zone na 7. katu hotela te concierge uslugu koja će vam pružiti najbolje preporuke za vaš boravak u Beču.

Darivanje ćemo započeti putovanjem u Beč, u najnoviji urbani hotel grupacije Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) koji je otvoren krajem rujna ove godine. Pošaljite nam svoje fotografije najkasnije do 10. studenog i uključite se u nagradnu igru.

Novi bečki hotel Falkensteiner grupacije objedinjuje elemente bečke moderne arhitekture s jednostavnošću izvedbe, a izgrađen je u skladu sa standardima hotela klase Superior s četiri zvjezdice. S dvojicom međunarodno poznatih arhitekata Davidom Chipperfieldom, koji je osmislio fasadu, i Matteom Thunom, koji je bio zadužen za interijer, osmišljeno je zdanje koje odiše mirnoćom, prati potrebe lokacije te odražava šarm tradicionalne gradske četvrti Margareten.Koncept prati ideju glamura, klasicizma i starog Beča koju hotel sada prenosi u današnjicu. City SPA s terasom na krovu samo je jedna od mnogih atraktivnosti za goste - bar "Nepomuk"u predvorju, kao i restoran "Danhauser" poslužuju vrhunsku kulinarsku ponudu u kurtoaznom Falkensteinerovom stilu s bečkim naglaskom.

Falkensteiner Hotel Wien Margareten nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji – u neposrednoj blizini gradske opere, užeg centra i ulice Kärntner Straße. Tržnica "Naschmarkt" je udaljena tek nekoliko minuta hoda. Stanica U4 Margaretengürtel (otprilike 3 minute hoda) kao i tramvajska stanica Margaretengürtel za linije 6 i 18 (otprilike 5 minuta hoda) nalaze se u neposrednoj blizini.

www.margareten.falkensteiner.com

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.