Budi najbolja verzija sebe.

#ostanidoma: Pogledaj fotke i pokušaj u mislima uživati u prvom Harry Potter spa centru

Vlasnica je željela stvoriti prostor u kojem klijenti mogu iskusiti profesionalne spa tretmane i unijeti malo magije u svoj život

Budi najbolja verzija sebe.

Mjesto Murfreesboro u američkoj saveznoj državi Tennessee ima novu atrakciju koja će posebno oduševiti ljubitelje magije i malog čarobnjaka. Inspirirana magijom, vlasnica spa centra Wand&Willow Day Spa, terapeutkinja Wendy Piedad, otvorila je dio koji je u potpunosti posvećen popularnom čarobnjaku Harryju Potteru, a u kojem se možeš maksimalno opustiti.


Kako objašnjava u postu na Instagramu, Wendy Piedad željela je "stvoriti prostor u kojem klijenti mogu iskusiti profesionalne spa tretmane i unijeti malo magije u svoj život", a upravo je to učinila kad je otvorila ovaj spa centar koji svu inspiraciju crpi u serijalu popularne J.K. Rowling.

I iako trenutno, zbog situacije kod nas i u svijetu, možda ne možemo putovati, možemo itekako maštati o idućim destinacijama koje ćemo posjetiti u budućnosti, ili jednostavno uživati u njihovim slikama online. Stoga zaviri u spa centar posvećen malom čarobnjaku!

Budi najbolja verzija sebe.


Spa-paketi u ponudi uključuju Marauder, Philosopher i Phoenix, a tretmani se održavaju u sobi prepunoj dekoracija na temu Harryja Pottera, uključujući sove, portret replike Debele gospe, boce s napicima i tapiserije po uzoru na one u Hogwartsu. Tu su čak i bakreni kotlići i plutajuće svijeće koje će ti omogućiti da u potpunosti uroniš u iskustvo.


Budi najbolja verzija sebe.


U ovom su spa centru dostupne masaže cijelog tijela, oblozi za tijelo, pa i tretmani lica, a ni vlasnica Wendy ne krije oduševljenje. Sretna je jer je uspjela uvesti malo čarolije u svoje carstvo opuštanja, a i posjetitelji su očarani.


I mi smo sada u mislima u ovom spa centru, a jednog ga dana itekako želimo posjetiti!

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.