Okus izvrsnosti Hrvatskog Zagorja

Hotel Villa Magdalena

Bilo da želite kratki vikend odmor, romantični odmor, gastronomski hedonistički odmor, odmor uz avanturističke aktivnosti Hotel Villa Magdalena je pravo mjesto za Vas.

Hotel Villa Magdalena, prvi visoko kategorizirani hotel u Hrvatskom Zagorju, smješten na pitomom obronku u samom središtu Krapinskih Toplica, udaljen samo 40 km od Zagreba, s jedinstvenim panoramskim pogledom.

Ovaj suvremeni mali hotel raspolaže s devet luksuzno opremljenih smještajnih jedinica, od čega s osam apartmana različitih veličina te jednom dvokrevetnom sobom. Apartmani nude i apsolutan novitet u hrvatskoj turističkoj ponudi – svaki od njih ima hidromasažnu kadu izravno spojenu na ljekovitu, izvorsku termalnu vodu s pogledom na pitoreskni krajolik.  

U sastavu hotela nalaze se a-la-carte restoran s panoramskim pogledom kapaciteta do 30 osoba. Svoje nepce počastite vrhunskom gastronomskom ponudom koju odlikuju suvremeno pripravljena hrvatska jela s elementima moderne talijanske i francuske kuhinje gdje je okus samo jedan od doživljaja. Posebno ističemo menije u 3-7 slijedova te originalne recepte vrhunskih slastica. U ponudi su i specijalni meniji za vegetarijance te posebni aranžmani s posebnom makrobiotičkom ishranom i tretmanima.

Uz vrhunski smještaj i gastronomiju opustite se uz mnogobrojne klasične, holističke i tradicionalne istočne masaže koje izvodi visokoobrazovano i certificirano osoblje, a iste su u sklopu mnogobrojnih aranžmana koji uključuju razne tematske aktivnosti i stavke.

www.villa-magdalena.net


Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.