Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Poput bajke

Kakvi prizori: Zaleđeni amsterdamski kanali postali su klizališta

Možda nije vrijeme za putovanja, no barem virtualno i u mašti možemo otići gdje želimo. Jedno od takvih mjesta je i Amsterdam gdje također vlada hladna fronta koja je zamrznula slavne kanale

Amsterdam zimi
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Amsterdam ili kako ga nazivaju Venecija sjevera definitivno je grad u kojem nikada nije dosadno. Za taj nizozemski dragulj nerijeko se kaže da je drugačjii od svih drugih europskih gradova i da ima sve što treba- bilo da je riječ o romantičnom vikendu za dvoje ili pak ludom putovanju s prijateljima.

Amsterdam je jedan od onih gradova gdje ćeš na svakom koraku imati savšrenu IG fotografiju. Iako sada ne možemo baš tako lako putovati zbog pandemije koronavirusa, barem možemo maštati da smo ondje. Naime, hladna fronta koja je ovih dana pogodila i Hrvatsku, u Nizozemskoj je zavrznula i slavne amsterdamske kanale.

Tako su mnogi sretnici koji se ovih dana našli ondje ili ondje žive,navukli klizaljke i isprobali klizanje na zaleđenim kanalima. Prizor je to koji nas je jednostavno oduševio. Najveća gužva naravno stvorila se u centru grada gdje su oni dovoljno hrabri iskušavali jesu li

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Posljednji put kad su kanali bili zaleđeni bilo je prije tri godine, pa ni ne čudi toliko oduševljenje stanovnika Amsterdama. Prava zimska bajka, no ipak ako nas pitate, jedva čekamo proljeće.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.