Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Fotograf se našao oči u oči s čarobnim bijelim sobom, a slike će te oduševiti

Ovaj trenutak iz bajke fotograf je ovjekovječio i podijelio na svom Instagram profilu

Fotograf se našao oči u oči s čarobnim bijelim sobom, a slike će te oduševiti
Budi najbolja verzija sebe.

Ponekad sve stvari tako odigraju i svjedočimo izuzetnim trenucima. Kad se to dogodi fotografu, cijeli svijet presretan je što ima priliku doživjeti isto, a upravo to je bio slučaj s Madsom Nordsveenom i njegovim nevjerojatnim fotografijama koje će te očarati!

Prošlog je prosinca ovaj fotograf sa sjedištem u Oslu pronašao rijetku životinju dok je šetao s prijateljima na sjevernom norveškom otoku Senja. Hodao je planinama, pokušavajući pronaći lijepe krajolike za svoje putopisne fotografije, kad je opazio ljupku, snježno bijelu, ali i vrlo rijetku bebu soba.


Sa strane je ugledao smeđeg soba i pretpostavio je da je to njegova majka. Beba sob izgledala je pomalo uplašeno, ali kako su Mads i njegovi prijatelji bili vrlo mirni, približila im se toliko da su gledali jedno drugoga u oči.

Autohtoni stanovnici sjevera Norveške, Sami, smatraju da je bijeli sob znak sreće i vjeruju da ako vidiš bijelog soba, on će ti donijeti sreću.


Prijateljski nastrojena beba sob stajala je tamo oko 5 minuta i pustila Madsu da ju fotografira, a zatim je otrčala svojoj majci. Mads je uspio snimiti prekrasne fotografije i ovjekovječiti trenutak iz bajke.

"Mali je sob bio prilično opušten kada je vidio da sam smiren i susretljiv. Bilo je to gotovo kao da je pozirao za kameru. Bio je vrlo radoznao i zabavan, kao mali istraživač."

Osim s bijelim sobom, ovaj se avanturist susreo oči u oči i s brojnim drugim životinjama, poput ljama, majmuna, risova i vukova, a svaki susret podijeli i na svom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.


Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.