Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Poziv na radionicu "Otključajte svoje potencijale"

Radionica „Otključajte svoje potencijale“ s popularnim Swamijem Jyotirmayahom

Poziv na radionicu "Otključajte svoje potencijale"
Budi najbolja verzija sebe.

Drevnim tehnikama za samorazvoj, na radionici koja će se održati u Europskom domu u Zagrebu (Jurišićeva 1/I) 29. siječnja od 18:30-20:30 sati, sve zainteresirane polaznike podučit će voditelj Art of Living radionica, swami Jyotirmayah iz Indije.

Popularnost u cijelom svijetu radionice su stekle jer su prilagođene modernom čovjeku koji živi stresan i užurban život, a Swami zbog činjenice da su upravo kroz njegovo vodstvo, bilo na radionicama, tečajevima meditacije ili pak programima blagoslova, tisuće ljudi doživjele pozitivne promjene u svojim životima.

Samo poslanje swamija nema, inače, nikakvu religijsku konotaciju, jer se radi o osobi koja je svoj život posvetila najvišem duhovnom ostvarenju i nesebičnom služenju drugima. Swami Jyotirmayah jedan je od najbližih suradnika Sri Sri Ravi Shankara, utemeljitelja Art of Living fondacije, obrazovne, neprofitne i nevladine organizacije te najveće volonterske organizacije aktivne u preko 150 zemalja svijeta. Sri Sri Ravi Shankar tri je puta nominiran za Nobelovu nagradu za mir, a za njegova posjeta Hrvatskoj 2013. godine u Zagrebu i Splitu na njegovim je večerima meditacije bilo nekoliko tisuća ljudi.

Termini radionica:
Zagreb 29.01. od 18:30 – 23:30 sati u Europskom domu (ulaz 50 kn)
Osijek 30.01. od 18:00 – 20:00 sati u Velikoj Dvorani GČ Gornji grad (ulaz 30 kn)
Čakovec 31.01. od 18:00 – 20:00 sati u Scheierovoj dvorani (donacijski ulaz)Za daljnje informacije možete se javiti na info@artofliving.hr ili na 0911556908.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.